Si-a ucis copilul cu cutitul de bucatarie

crima-florilor.jpgNenorocirea s-a intâmplat ieri in Bacau, unde un tânar si-a injunghiat mortal fetita de doar trei ani, apoi a incercat sa se sinucida. Imediat dupa retinere, el a declarat ca si-a ucis copilul deoarece l-a vazut in el pe diavol. Surse neoficiale sustin insa ca fostul boxer se droga. Alexandru Gavril a fost retinut cu propunerea de arestare preventiva.

Fostul pugilist, Alexandru Gavril, de 26 de ani din Bacau si-a omorât ieri dupa-amiaza fetita de doar trei ani cu un cutit de bucatarie, dupa care a incercat sa se sinucida, provocând un accident rutier la iesirea din oras. Ranit usor, autorul crimei a fost arestat. El si-a recunoscut fapta, spunând ca si-a ucis copilul deoarece l-a vazut in el pe diavol. Surse neoficiale sustin insa ca barbatul se droga.

Crima, apoi accident rutier

Potrivit primelor cercetari, in jurul orei 15, Alexandru Gavril se afla impreuna cu sotia, copilul si socrii in locuinta acestora din strada Florilor. Barbatul a pus mâna pe un cutit de bucatarie, a trezit fetita si a injunghiat-o in zona gâtului si in inima. Copilul a fost transportat de urgenta la spital si in scurt timp a decedat „Suspectul a fost retinut, s-a deschis actiune penală, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Felix Bănilă, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. In timp ce sotia sa ducea la spital fetita in agonie, Alexandru Gavril, la volanul unui automobil cu numere de Marea Britanie, a provocat un accident la iesirea din Bacau spre Onesti. „Tânarul s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un autobuz, apoi s-a rasturnat in sant. A fost transportat la spital cu rani usoare. Testarea cu aparatul etilotest a indicat ca nu consumase alcool. Nu poseda insa permis de conducere”, a declarat Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean. Intrebat despre accident, soferul autobuzului a declarat ca masina cu numere englezesti s-a indreptat special spre autobuz, „de parca ar fi vrut sa se omoare”.

L-a vazut pe diavol in unicul sau copil

Alexandru Gavril a fost arestat curând dupa accident. Intrebat despre crima, tânarul si-a recunoscut fapta si a explicat ca l-a vazut pe diavol in unicul sau copil, ca a incercat sa se sinucida când a intrat cu masina in autobuz si ca, desi merita sa fie pedepsit „ca om”, a facut „lucrarea Domnului”. Surse neoficiale sustin insa ca tânarul, fost boxer, „obisnuia sa se drogheze” si ca „asa s-ar putea explica cum a putut sa-si omoare fiica la care tinea ca la ochii din cap”.

Antrenat de Relu Auras

Alexandru Gavril a practicat boxul, dar cu rezultate mult mai slabe decât ceilalţi doi fraţi ai săi. Cariera fraţilor Gavril a fost influenţată în mare măsură de către antrenorul emerit Relu Auraş, ce a fost recent numit în funcţia de director coordonator la Sport Club Municipal Bacău. „Am ajuns unde suntem alături de maestrul Relu Auraş. Vrem să ne pregătim în continuare cu el“, declarau recent Ronald şi George Gavril.

Alin LEANCA, Olimpia FILIP

Comentarii

  1. ii stiu p e toti frati :-j a vrut sa arate kt de smecher ii sa isi omoare copilu mai era si boxior :-j smecheri de astea de 2 bani o sa`l manance puscaria si o sa`l chinuie dumnezeu abis o vazut pula mea in masa o vazut pe morti lu masa cum sa vada dracu in copil io mancat drogurile capu sa se duca la puscarie 25 de ani traim in romania suntem in secolu 21 sa lase smecherile gavril cu hassan si cu lumea interlopa si sa-si omoare copilu k astea-s smecheri de 2 bani pishamas pe iei.

  2. nastasia a zis:

    la puscarie cu tine ba ucigasule:(( sa iti omori propriul copil e ca si cum te-ai omorat pe tn ..dc nu te-ai omorat tu ma dak aveai vedeni…naspa unu ca tn merita puscarie pe viata

  3. sunt socataaaaa , era atat de frumoasa si desteapta fetita….. mi s-a ridicat parul pe mine cand am auzit….. nu stiu ce a fost in capul lui dar cred ca Diana ar fi in stare sa il omoare daca el nu ar fi in arest, ma gandesc numai la ea saraca , ce o fi in sufletul ei fara fata

  4. Marele Ronald a fost prins furand ca un fraier in SUA,facand tara de ras.Mult vestitul GEORGE a stat in parnaie in ITALIA pt carduri.Fane ,fratele cel mai mic a stat in parnaie prin Olanda. Acum ALIN, fratele cel mare ,da un exemplu adavarat,omorindu-si propriul copil.Pentru a-l scoate de la parnaie pe FANE ,GEORGE a imprumutat bani la GHIDIBACA si l-a scos.Acum de unde o mai lua bani pt ALIN?Maestrul AURAS are cu ce se lauda.NUMAI VEDETE A CRESCUT.

  5. Bai baieti , l-am cunoscut bine pe boxeor , dar ma rog la Dumnezeu sa nu aiba tupeul sa se sinucida pe la puscarie . Ii vor scoate recidivistii tot boxul din cap . Cum pula mea a putut sa faca asa ceva ? CUM??? Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta Alessia , ca nu avea nici o vina saracuta . Olanda e de vina !

  6. da

  7. MERITA PUSCARIE PE VIATA SAU MACAR 20 de ani. Incadrarea e omor calificat plus conducere fara permis auto si provocarea intentionata de acident auto ( tentativa de omor)! Exact 20 de ani minim. Acolo i e locolul la puscarie. Il vedeam des la Bacau cu caruciorul cu fetita si se vedea ca o iubeste mult. Eu consider ca crima s-a petrcut intr un exces de furie , in urma unei certe cu sotia sau cu socrii, si banuiesc ca a incercat sa isi faca drepate singur fara sa isi dea seama. Eu nu stiu ce a fost in mintea acestei fete cand s-a cuplat cu asemenea individ.Ei sunt 4 frati din Gheraiesti ,semianalfabeti fara educatie dar cu o ambitie de a ajunge boxeri.DAca ar fi avut carcater cu sigurnta ar fi facut mai multa performanta. Oricum e posibil sa fi fost droagat cu ,, burieni legale”. Numai un om bolnav psihic si fara discernamant poate face asa ceva.

    ,, NATURA NE ASEAMANA >>CIVILIZATIA NE DEOSEBESTE””

  8. Sa mai si traiasca pe banii nostri in puscarie…..ar trebui omorat in chinuri.

  9. multa muie pentru voi a zis:

    toti ca va dati cu parerea despre oamnei pe care poate nici nu-i cunosteti !mai taceti in pula mea de zdrente si mai invatati sa va judecati pe voi mai intai si dup aia.
    ;;NU JUDECA CA SA NU FI JUDECAT”

  10. Pentru comentariul de mai sus.

    M-am judecat pe mine, si eu nu am omorat niciodata pe nimeni, ba chiar nu am lovit niciodata pe nimeni grav.
    Daca tu te consideri la acelasi nivel cu ucigasul asta, poate ca ar trebui sa te predai la politie.
    Nu merita ucis, nu merita incarcera, merita torturat tot restul vietii.

  11. pacat ca sa destrmat o familie si ne pare rau de suferinta mamei pt fetitei sunt drogurile de vina el nu a vrut sa faca asa ceva cu fata lui condoleante

  12. ne pare rau pt fetita
    si el sa stea la buscarie o sa se omoare ptca stie ca sia omorat fiica ne pare foarte rau…

  13. dumnezeu sal erte pt pacatul ce la facut noi nu putem judeca nu suntem in masura el va raspunde in fata lui dumnezeu ne pare rau pentru copilas si familie si el va avea toata viata regrete .ingerasul ce aplecat dintre noi va sta dea dreapta tatalui ceresc imi pare rau .

  14. nu mai judecati atat…..adevarul este ca alexandru era posedat si din cauza aceeasta a facut ce a facut! imi pare rau pt fetita…..nu-i mai judecati atat pe frati…..toti sunt niste persoane onorabile in special george

  15. Daca tii asa mult la GEORGE,domnule REMUS, poate il iei acasa si ramineti fericiti pana la adinci batrineti.IAR PT CA TOTUL SA FIE OK DIN CAND IN CAND LUATI-L SI PE DAMASCHIN CU VOI SA VA RIDICE MORALUL.

  16. sa nu te iei de damaschin ca te mama dracu

  17. nenorocita la distrus pe asta . nu a avut puterea de caracte sa infrunte curva asta .o sa le plateasca dumnezeu cum va sti el de cuviinta

  18. dumezeu sa o ierte pe fetita ca nu a avut nici o vina atunci cind sa nascut linga acestii parinti netrebnici .oricum vor platii scump pentru ce au facut

  19. ma rog la dumezeu sa o vad pe tirfa aia ieftina de nevastasa omorita la fel

  20. sotia acestiu pamintean a supt foarte multe puli peste tot prin tara si a terorizat multi barbati insurati amenintind ca se va sinucide daca acestia nu vor divorta pentru a o lua pe ea de nevasta .pizda larga a dato nasol insa pentru ca nu a pus nimeni botu la vrajeala ei .vei crapa in infern jegoaso

  21. roxana maria a zis:

    mai oameni daca va puteti numi oameni cum va permiteti sa va dati cu pareri din acestea vati pus vreodata intrebarea daca vi sar intampla si voua o asemenea nenorocire.sa o luati razna ca e posibil sa se intample oricui asa ceva.nu va mai dati cu pareri si cu cuvine urate asupra unui om care i sa intamplat asa ceva nu mai judecati ca dumnezeu e mare si poate asi va arata mania si asupra voastra si atunci sa va vad si pe voi sincere condoleante familiei intregi

Adauga un comentariu

*