Madonna s-a distrat pe Lipscani cu gay si lesbiene

madonna.jpgCu o zi inainte de plecarea din Romania, Madonna a facut o escapada in Soho Lounge, un club frecventat de gay si lesbiene, situat in centrul istoric al Bucurestiului, pe strada Bacani.

Regina muzicii pop a mers in club vineri seara, plecand de la hotelul Radisson, acolo unde era cazata, cu o limuzina a unui alt hotel, incercand astfel sa treaca neobservata. Cei insarcinati cu securitatea Madonnei s-au gandit ca daca diva va merge cu microbuzul pe care l-a folosit inca de la sosirea pe aeroport va fi imediat reperata de presa, astfel ca au facut o diversiune. Au solicitat o limuzina care sa apartina altui hotel decat Radisson si astfel au reusit sa o scoata pe diva din hotel si sa o duca la clubul Soho, acolo unde Madonna s-a distrat de minune, vegheata discret de garzile sale de corp. Cu toate acestea, un reprezentant al clubului, contactat telefonic, a refuzat sa confirme vizita celebrei cantarete. Diva a plecat din Romania sambata, de pe Aeroportul Baneasa, destinatia fiind capitala Bulgariei, Sofia, acolo unde a sustinut un concert.

A dormit cu diva pe scena

Unul dintre spectatorii prezenti la concertul Madonnei a motait in timpul show-ului cantaretei. In vreme ce persoanele din jurul lui se agitau, aplaudau, cantau si dansau, barbatul, care se afla la zona VIP, era total impasibil la spectacol si la ce se intampla in jurul lui, dormind tot timpul. Dupa 45 de minute de somn, spectatorul obosit s-a trezit, s-a intins, a cascat si s-a sters la ochi, dupa care a plecat acasa.
sursa: cancan

Adauga un comentariu

*