Bacauanii nu se pricep la colectarea selectiva a deseurilor

caravana-colectarii-selective-2.jpgAsta arata rezultatele unei actiuni recente a companiei Eco-Rom Ambalaje

Bacauanii nu se pricep la colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, indica rezultatele Caravanei Colectarii Selective, campanie organizata sâmbata si in municipiul Bacau de compania Eco-Rom Ambalaje.
In ajunul actiunii, oamenii au fost invitati sa-si aplice pe cutiile postale bulina verde cu mesajul „Si eu colectez selectiv deseurile de ambalaje”, având astfel sansa sa fie vizitati de Caravana si, daca demonstrau ca stiu sa faca in mod corect colectarea selectiva, sa primeasca pe loc in dar aparate electrocasnice.
Potrivit spuselor directorului Eco-Rom Ambalaje, Sorin Popescu, „in cadrul actiunii de sâmbata, pe traseul Caravanei – zonele Tic-Tac, Bistrita Lac, Garii si centru – echipa noastra nu a gasit foarte multe buline verzi, iar multi dintre cei care le aplicasera nu erau acasa. S-au 16 premii constând din aparate de facut sandwichuri. Majoritatea celor cu care au stat de vorba colegii mei – si care au primit in dar carnete magnetice – au recunoscut ca nu stiu cum se face corect colectarea selectiva, unii declarând ca nu intotdeauna arunca separat deseurile de ambalaje, adesea din comoditate. Totusi, au fost deschisi fata de ce aveam noi de spus”.
In municipiul Bacau, Eco-Rom Ambalaje a amenajat 100 de puncte de colectare selectiva a deseurilor.
Alin LEANCA

Adauga un comentariu

*