Ziua Copilului, la „Ferdinand I”

zi-copil-ferdinand-i-2.jpgCasa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, prin Centrul Regional de Resurse pentru Educatie Civica, a organizat luni, 1 iunie a.c., in colaborare cu Colegiul National „Ferdinand I” Bacau, o expozitie de desene si un concurs de desene pe asfalt, dedicate „Zilei Internationale a Copilului”. La aceste evenimente au participat elevi ai claselor I – IV de la Colegiul National „Ferdinand I” (Bârgaoanu Evelina, Catau Ioana – Violeta, Chiparatu Alexandru, Fuioaga Alina, Vântu Dragos), voluntari ai Centrului Regional de Resurse pentru Educatie Civica, coordonat de profesoara Lucica Ciuperca. Acestia au fost ajutati de profesoara Vasâi Ioana, de invatatoarele Ojog Maria, Vatamanescu Margareta, Taralunga Elena, Tintaru Anisoara si de pedagogul Lupu Remus. La sfârsitul manifestarii, celor mai merituosi le-au fost acordate diplome si premii in obiecte. (St.O.)

Comentarii

  1. Bargaoanu Evelina a zis:

    Articolul este total eronat. Acest proiect a fost organizat pentru nota la cursul de educatie civica! Noi nu suntem voluntari absolut nicaieri, iar profesoara noastra de civica , Lucica Ciuperca, nu ne-a ajutat cu absolut nimic. Cat despre cei care sunt mentionati in acest articol ( in afara de „voluntari” ) nu au ajutat cu nimic la organizarea proiectului (in afara de o invatatoare de la o clasa primara). Cat despre fonduri , noi (Bârgaoanu Evelina, Catau Ioana – Violeta, Chiparatu Alexandru, Fuioaga Alina, Vântu Dragos), am pus bani pentru a organiza acest proiect si pentru a da premii copiilor!
    Repet : a fost doar un proiect de clasa pentru o nota la disciplina Cultura Civica.

    Bargaoanu Evelina, eleva a C.N. Ferdinand I

  2. Bargaoanu Evelina a zis:

    *cei care au muncit (ca prostii se pare) sunt :
    Bargaoanu Evelina
    Catau Ioana-Violeta
    Chiparatu Alexandru
    Fuioaga ALIN
    Tampau Maria-Amelia (care nici macar nu e trecuta, numai noi stim cate nopti am stat la ea sa muncim la proiect)
    Vantu Dragos

  3. Catau Ioana a zis:

    In primul rand acest proiect a fost organizat DOAR de elevii de la C.N. Ferdinand I nu am fost ajutati decat de invatatoarea Taralunga si de profesoara Vasai Ioana. Proiectul a fost pentru nota la educatie civica(nota pe care NU am primit-o), proiectul a fost idee noastra, din banii nostrii nimeni, nu ne-a sponsorizat si nici macar nu am primit diplome pentru asta iar o colega nici macar nu a fost trecuta in acest articol….

  4. Fuioaga Alin a zis:

    Cel care a scris articolul se pare ca bate campii 99%, in primul rand pentru ca profesoarele mentionate nu au avut absolut NICIO treaba cu proiectul exceptie facand Lupu Remus si Lucica Ciuperca ( care ar fi trebuit sa ne ajute DAR este prezenta doar cu numele si atat).
    In al doilea rand noi nu suntem VOLUNTARI AI CENTRULUI REGIONAL DE RESURSE PENTRU EDUCATIE CIVICA.
    A si era sa uit: nu suntem elevi ai claselor I-IV, noi suntem LA LICEU. Cel care a scris articolul probabil este din calsele I-IV, din cauza exprimarii. Have a nice day!

  5. Voi inca nu ati inteles ca toata treaba a fost dupa cum a vrut d-na profesoara L.Ciuperca? :-j Nu stie cum sa mai faca bani si sa si mai faca publicitate de pe seama elevilor. Si mai ales sa i creasaca punctajul. Daca nu s a sesizat nimeni pana acum … tot asa continua: sa se imbogateasca pe spinarea altora. Ca nu e vorba doar acest proiect care a fost doar pentru nota si atat. mai sunt si altele;)

Adauga un comentariu

*