Week-end trist pentru unii conducatori auto:
Cum poti ramâne fara permis

alcool.jpg“Având in vedere planul de masuri „Strada 2009” si datele rezultate din analiza situatiei operative inregistrata in zona de competenta a BSCMU Bacau, la sfârsitul saptamânii trecute am organizat actiuni pe linia depistarii conducatorilor auto care conduc dupa ce au consumat bauturi alcoolice. Acest gen de actiuni vor avea loc in fiecare week-end”, a declarat comisar Dorin Roman, seful Serviciului Politiei Rutiere Bacau. Au fost controlate 193 autovehicule si legitimate 220 persoane. Politistii au constatat doua infractiuni si au aplicat 35 sanctiuni contraventionale in valoare de 5.320 lei. Din cele 35 de sanctiuni, trei au fost pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, trei pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului electric, patru pentru nerespectarea culorii galbene a semaforului electric, una pentru neacordare de prioritate unui autoturism, una pentru aplicarea de folii neomologate pe geamurile laterale si care reduc vizibilitatea, sapte pentru neportul centurii de siguranta, doua pentru neportul castii de protectie de catre conducatorii de mopede, doua pentru traversarea pietonilor prin loc nepermis, patru pentrru lipsa documentelor si opt pentru alte abateri. Au fost retinute in vederea suspendarii opt permise de conducere sI s-a retras un certificat de inmatriculare.

Cu alcoolul la volan

Tiberiu Iulian P., de 20 de ani, din Racova, a condus un autoturism Hyundai Coupe pe strada Mioritei având autorizatia de circulatie provizorie cu valabilitatea expirata din 2 mai. Acesta avea si o imbibatie alcoolica de 0, 59 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mihai F., de 47 de ani, din Luizi Calugara, a condus un autoturism pe strada Constantei in timp ce avea o alcoolemie de 0, 11 mg/l alcool pur in aer expirat. A fost sanctionat contraventional cu amenda de 540 lei si i s-a retinut permisul de conducere. Catalin S., de 23 de ani, din Bacau, a condus un autoturism pe strada Gh. Donici in timp ce avea o alcoolemie de 0, 26 mg/l alcool pur in aer expirat. A fost si el sanctionat contraventional cu 540 lei amenda si i s-a retinut permisul de conducere. Ionut Adrian A., 26 de ani, din Bacau, a condus autoturismul pe strada Constantei in timp ce avea o alcoolemie de 0, 22 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost sanctionat cu 540 lei amenda si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce.

Semaforistii

Manuel P., de 20 de ani, din Nicolae Balcescu, a condus un autoturism pe strada Republicii, iar in intersectia cu aleea de acces catre Baza Aeriana 95, a trecut pe culoarea rosie a semaforului electric in functiune. A fost sanctionat contraventional cu amenda de 240 lei si i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce. Dorel L., de 50 de ani, din Bacau, a condus un autoturism pe strada Energiei, iar in intersectia cu Calea Moinesti a trecut pe culoarea rosie a semaforului electric. A fost sanctionat contraventional cu 240 lei amenda si i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce.
Dan MINDIRIGIU

Comentarii

  1. CEA MAI PUTERNICA TIGARA ELECTRONICA MINI DSE901

    Modelul DSE-901 este cea mai polulara Tigara Electronica de pe piata mondiala. Prin cantitatea de aburi generoasa (net superioara celorlalte modele ( dse101/102 Super, Health,A KR,A m401/402, etc), puterea mare a bateriei reincarcabile (180 mA), usurinta prin care se pot incarca cartusele (cartus extern), modelul DSE-901 (Mini Cigarette) este cel mai apreciat model din lume. Pentru mai multe detalii va invit sa consultati forumurile din tara si strainatate.

    Comanda acum DE PE http://WWW.E-TIGARI.COM

Adauga un comentariu

*