Foserco trimite in somaj o treime din personal

Criza economica a lovit inca o unitate din judetul nostru. Potrivit unui proiect de concediere colectiva trimis recent autoritatilor, societatea Foserco din Târgu Ocna disponibilizeaza luna aceasta 118 salariati din totalul de 384. Motivul deciziei, se arata in document, il reprezinta problemele economice cu care se confrunta firma.
Pe de alta parte, societatea Amurco din Bacau nu a mai disponibilizat 647 de angajati din totalul de 845, asa cum anuntase acum câteva luni. Pâna luna trecuta, indica baza de date a Fortelor de Munca, Amurco a concediat doar 20 de persoane.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. CEA MAI PUTERNICA TIGARA ELECTRONICA MINI DSE901

    Modelul DSE-901 este cea mai polulara Tigara Electronica de pe piata mondiala. Prin cantitatea de aburi generoasa (net superioara celorlalte modele ( dse101/102 Super, Health,A KR,A m401/402, etc), puterea mare a bateriei reincarcabile (180 mA), usurinta prin care se pot incarca cartusele (cartus extern), modelul DSE-901 (Mini Cigarette) este cel mai apreciat model din lume. Pentru mai multe detalii va invit sa consultati forumurile din tara si strainatate.

    Comanda acum DE PE http://WWW.E-TIGARI.COM

Adauga un comentariu

*