„Marsul vietii”

actiuni.jpgDe Ziua Internationala a Copilului, bacauanii sunt chemati la „Marsul vietii”, campanie organizata impotriva avortului de Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi. Actiunea va incepe la orele 15 la biserica Precista din centrul municipiului.
1 iunie se anunta a fi o zi speciala si pentru micii beneficiari ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau, Fundatiei de Sprijin Comunitar (FSC) si organizatiei „SOS Satele Copiilor”, dar si pentru micii vizitatori ai Arenei Mall. Asistatii DGASPC vor avea parte de excursii, picnicuri, intreceri sportive, desene pe asfalt, meniu festiv si discoteca. „Cei din centrul «Alexandra» Onesti vor participa la festivalul copiilor «Impreuna suntem puternici», cei din centrul «Pietricica» Comanesti vor demonstra, alaturi de membrii Clubului Elevilor din Moinesti, ca «Si noi putem fi talentati», cei din Centrul de Primire in Regim de Urgenta se vor intâlni cu elevii Scolii Sarata in cadrul actiunii «Din suflet pentru suflet», iar cei din Centrul Maternal vor avea masa festiva si proiectie de diafilme”, a declarat directorul DGASPC Sorin Brasoveanu. Tot astazi, FSC deschide in cartierul bacauan Tache centrul comunitar „Mozaic”, destinat copiilor dar si vârstnicilor din zona. Micutii de la „SOS Satele Copiilor” Hemeiusi vor spune o poveste prin jocuri de mima, ghicirea personajelor dupa indicii, stafeta sau labirint. La Arena Mall, aniversarea lui 1 iunie a inceput inca de vineri, cu festivalul „Panseluta de ciocolata”. De asemenea, aici functioneaza in aceasta perioada un spatiu de joaca urias, cu Darts, masinute cu telecomanda, puzzle, minibaschet, face painting, baloane modelate si dulciuri.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. Puteti intra pe urmatorul blog foarte interesant:

    http://www.augustincezar.blogspot.com/
    Acest blog contine: Argumente stiintifice si religioase ca omul este om din clipa conceptiei. Adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera ajutor material, consiliere si solutii alternative la avort. Marturii ale unor femei care au facut avort. Marturii ale unor femei care nu au facut avort. Marturii ale unor medici care au renuntat sa faca avorturi. Consecinte fizice si emotionale ale avortului asupra femeii. Legaturi cu multe alte site-uri asemanatoare. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora. Chiar merita.

Adauga un comentariu

*