Sefi noi in institutiile bacauane

schimbare-directori1.jpgInvestirea noilor sefi ai institutiilor muncii din Bacau s-a incheiat ieri cu Stefan Silohi (fost primar in Târgu Ocna), numit director la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, si Silviu Mazilu (fost director in cadrul Agricola), care va conduce Directia de Munca si Incluziune Sociala.

Prima ceremonie a avut loc la Fortele de Munca, in prezenta prefectului Dorian Pocovnicu, a presedintelui Consiliului Judetean Dragos Benea si a salariatilor unitatii. „Din acest moment, asteptarile si exigentele mele fata de conducerea institutiei sunt foarte ridicate. Va fi o perioada foarte dificila, mai ales pentru Fortele de Munca”, a declarat Dorian Pocovnicu. „Noul director are o bogata experienta administrativa, fiind unul din primarii care au reusit sa atraga in ultimii ani fonduri europene masive. Barometrul prestatiei salariatilor de aici – si in general din aceste institutii care lucreaza cu publicul – il reprezinta oricum cetateanul”, a spus Dragos Benea. „E o zi importanta din cariera mea. Va multumesc pentru sustinere si promit ca vom fi la inaltimea asteptarilor”, a declarat Stefan Silohi.
A urmat ceremonia de la Directia Muncii, unde Silviu Mazilu a declarat ca „experienta de 26 de ani in management sper sa ma ajute in aceasta perioada foarte grea sa asigur pace sociala”.
De la inceputul saptamânii, in institutiile muncii au mai fost „unsi” Gheorghe Apostu la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale si Tiberiu Ionita la Inspectoratul Social Regional – marti, precum si Cristian Cucuian la Inspectoratul Teritorial de Munca si Liviu Cretu la Casa Judeteana de Pensii – miercuri.

Suflu nou in agricultura bacauana

Lucian Florea este noul director al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA). Este licentiat al Universitatii Transilvania din Brasov, Facultatea de Mecanica, promotia 1997. In prezent este student al Universitatii Petre Andrei, din Iasi. A absolvit cursuri in Pomicultura, organizate de Agentia de Consultanta Agricola, dar si de perfectionare in Management si Lidership, organizat de Eurotrading Center din Bucuresti. „Mi-am propus obiective mari. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni si colaborarea dintre institutia pe care o voi conduce si alte institutii ale statului va fi, sper, una foarte buna. In plus, transparenta va fi maxima si imi doresc ca toti oamenii sa fie bine informati”, a declarat Lucian Florea. Directorul coordonator adjunct al APIA este horticultorul Nicolae Huiban. Este licentiat al Institutului Agronomic „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, iar in momentul de fata este consilier judetean. Seto Bogdan este oficial de azi director coordonator al Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (PJPDRP). Este licentiat al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, din Iasi, Facultatea de Drept, promotia 2004. „Uitati tot ce ati auzit rau despre mine si asteptati sa ne cunoastem”, a afirmat directorul Seto. Alin LEANCA, Olimpia FILIP

Comentarii

  1. Botomei Vasile- Presedinte PARTIDUL DEMOCRAT-LIBERAL ORGANIZATIA JUDETEANA BACAU (LEGAL INFIINTATA ) a zis:

    Obligatia sefilor este sa faca bani din coruptie, sa descarce lunar combustibilul la sediile centrsale ale partidelor care le-a facilitat intrarea pe functii, si in fata presei si a lumii sa se infatiseze ca functionari pentru popor in loc de praduitori . Adica miei in loc de lupi. Cica d-nul Olaru Neculai are de descarcat ,,combustibil ,, la sediu la Bucuresti, de 250.000 euro lunar, bineinteles adunati din coruptie. Cica de asta nu se doreste oficilaizarea pe functie a presedintelui Botomei vasile, desi legal detine functiea de presedinte pentru PDL Bacau, pentru ca Botomei vasile cere bani pentru filiala bacaoana , iar cei de la Bucuresti sunt invatati numai sa primeasca si sa cheltuieasca.Si uite asa se mentine in ilegalitate pe functie d-nul Olaru Neculai,in ciuda evidentei si a sloganului de partid care lupta impotriva coruptiei.Asa ca fratilor nu va temeti , ca mantuirea e a noastra , a celor care suntem nedreptatiti de catre nelegiuiti.Acum Olaru Neculai va prelua Directia de Ape Bacau, pentru ca acolo se fura mult, si nu se cunoaste niciodata ce s-a facut cu banii. Niciodata nu raman urme dupa trecerea apelor ! Aduceti-va aminte de cantecul din copilarie ,,Podul de piatra s-a daramat”.
    ,,Podul de piatra,s-a daramat.
    A venit apa,si la luat.
    Haideti sa facem,pe rau injos.
    Altul mai trainic,si mai frumos !!”
    Asa vrea sa faca olaru ca sef la Directia Apelor Siret,sa fure banii din buget sa figureze cu lucrari efectuate,si toamna,cand vin apele tulburi,sa cheme oficialii sa vada ca nu mai exista nimic din ce s-a construit !

    Cu multa consideratie si respect,
    Al dvs. ,,Povestitorul” – Vasile Botomei

Adauga un comentariu

*