Minifotbal, Campionatul Municipal pentru Amatori

Luni seara s-a incheiat cea de-a doua etapa din cadrul Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori. Ultimul meci al etapei a fost cel disputat dintre Mesagerii si Ghost Team Exclusiv, incheiat cu scorul de 4-1. A fost unul dintre cele mai disputate meciuri ale acestui debut de campionat, cu ocazii la ambele porti, insa rezultatul confirma superioritatea tehnica a celor de la Mesagerii care inca de la primul fluier al arbitrului au luat cu asalt poarta celor de la Ghost. Corneanu Claudiu, jucator la Mesagerii, a facut un meci extraordinar, fiind intr-o forma de invidiat chiar si de multi jucatori profesionisti. El a fost declarat si jucatorul meciului. Ghost Team Exclusiv face astfel inca un pas gresit, o a doua infrângere consecutiva. AFC Nuntasii vs. Kamikaze a reprezentat meciul de debut al acestei etape, incheiat cu 4-2, o partida de real fair-play. AFC Nuntasii, intr-o noua garnitura, au facut un meci frumos, ceea ce ii recomanda in meciurile viitoare, pornind de acum inainte chiar cu prima sansa. Gim Sport a intâlnit Friends, de care a trecut cu de 9-2. Tânarul Cantau Radu a fost jucatorul care s-a evidentiat cel mai mult din cadrul Gim Sport, având o prestatie foarte buna. Apararea lui Gim a facut si ea un meci foarte bun, relevat nu numai prin prisma rezultatului. Jucatorii s-au dublat permanent, reusind sa opreasca atacurile altadata nimicitoare ale celor de la Friends.
Surpriza, am putea spune, daca ne-am referi numai la rezultatul din teren fara sa fi urmarit meciul: 10-2 pentru Coriolan in partida cu FC Nordului. Invinsa, lipsita de unii dintre jucatorii sai de baza, nu a reusit sa tina piept absolut deloc ploii torentiale de goluri, iar Coriolanului isi pastreaza inca o etapa fotoliul de lider.
Andisimo vs. Fortuna ’40. Un meci foarte disputat care s-ar fi putut incheia dupa cum au evoluat ostilitatile din teren cu orice rezultat. Andisimo s-a impus in cele din urma cu 10-5. Baltag Silviu a continuat seria reusitelor din prima etapa, fiind jucatorul care a facut diferenta.
Young Boys a incheiat seria meciurilor din ziua de duminica in disputa cu cei de la Bad Boys, care nu au irosit nicio ocazie de a inscrie. Privind dintr-o alta perspectiva, cei de la Young Boys au reusit sa faca un meci frumos, evidentiindu-se prin tehnicitate, dinamism si placerea de a juca fotbal.

Adauga un comentariu

*