CANCAN: Andreea Mantea isi aduce iubitul la „Din dragoste”

mantea-1.jpgDorind sa spulbere speculatiile create in jurul relatiei pe care o are cu Andrei Tardea, un barbat inca insurat, asistenta lui Mircea Radu si-a chemat iubitul la Roma pentru a povesti impreuna, in fata camerelor de filmat, cum s-au indragostit unul de celalalt.

Dupa ce cotidianul Cancan a dezvaluit identitatea barbatului cu care Andreea Mantea are o relatie de dragoste, asistenta lui Mircea Radu de la emisiunea „Din dragoste” s-a pricopsit cu eticheta de amanta, intrucat iubitul ei, Andrei Tardea, este casatorit. Cel putin deocamdata. Deranjata de speculatiile ulterioare aparute in presa, bruneta a dorit sa clarifice situatia in ochii publicului si a acceptat oferta lui Mircea Radu de a-si prezenta povestea, din punctul ei de vedere, intr-o editie a emisiunii. Pentru a-si dovedi dragostea fata de ea, Andreea l-a „somat” pe Andrei sa vina dupa ea la Roma, unde se afla cu echipa de filmare. Evident, acesta a dat curs chemarii si s-a urcat in avion pentru a fi alaturi de iubita sa in capitala Italiei. Potrivit celor doi amorezi, ei s-au cunoscut dupa ce Andrei incheiase relatia cu sotia sa, Alexandra Badescu, si se separasera, negand vehement faptul ca Andreea a stat la baza despartirii lor.

O cere in casatorie

In urma cu cateva saptamani, Tardea a inaintat actiunea de divort, declarand ca, dupa finalizarea procesului, o va cere in casatorie pe asistenta lui Mircea Badea. Alexandra, inca sotia in acte a lui Andrei, este insarcinata in sapte luni, dar Andrei contesta faptul ca el ar fi tatal copilului care urmeaza sa vina pe lume. Pe de alta parte, Tardea a declarat ca va face un test de paternitate copilului, iar, daca se va dovedi ca este al lui, il va recunoaste, dar asta nu inseamna ca se va intoarce la Alexandra.

Adauga un comentariu

*