Serghei Gribenco a fost recunoscut de doi dintre martorii jafului de la Braşov

Serghei Gribenco a fost recunoscut de doi dintre martorii jafului de la Braşov. După ce săptămâna viitoare procurorii vor primi probele ADN, cel mai probabil, Gribenco va fi pus sub acuzare. Basarabeanul a fost arestat în această săptămână la Ploieşti. Potrivit unor surse judiciare, unul dintre martori este singurul supravieţuitor al jafului. Suspectul i-a fost prezentat martorului împreună cu alte persoane care nu avea nici o legătură cu acest caz, iar Răzvan Grusin l-a recunoscut imediat pe Gribenco.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov nu a confirmat încă oficial această informaţie, dar surse din Poliţia Română spun că anchetatorii se apropie de punerea sub învinuire a unui suspect.

El era dat în urmărire din 2005 pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt şi înşelăciune. Gribenco a fost cercetat şi condamnat pentru înşelăciune la Cluj Napoca, acolo unde a locuit pentru puţin timp. Sub o identitate falsă, basarabeanul elibera cecuri false.

Antena3.ro

Adauga un comentariu

*