Click: Elena Gheorghe, Eurovision

Melodie ritmată, show provocator, voce bună, Elena Gheorghe pare să aibă toate atuurile pentru a reprezenta România la Eurovision. Potrivit unor surse neoficiale, se pare că, diseară, la marea finală, marea bătălie se va da între focoasa blondă şi Cătălin Josan.

Cel din urmă va fi cel dintâi. Aşa s-a întâmplat şi la cea de-a doua semifinală Eurovision, de joi seara, când Elena Gheorghe a închis spectacolul, dar, la final, a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului. Solista şi-a pregătit show-ul ca la carte: a creat atât propria costumaţie, cât şi pe a dansatoarelor sale, după propriile idei, şi a oferit un spectacol incitant, renunţând, în timpul melodiei, la câte un obiect vestimentar.

Această apariţie îndrăzneaţă a Elenei, care este fiică de preot, a fost extrem de apreciată de public, care a înroşit liniile telefonice, propulsând-o în fruntea clasamentului la televoting. Potrivit unor surse neoficiale, se pare că frumoasa solistă ar fi şi una dintre preferatele juriului şi că marea bătălie de diseară îi va avea ca protagonişti pe ea şi pe Cătălin Josan. De asemenea, în cărţi sunt şi Blaxy Girls, fetele lui Costi Ioniţă, dar zvonurile susţin ideea că “juraţii” le-au acordat, în semifinală, chiar şi zero puncte.

Totuşi, Costi este extrem de fericit că s-a calificat în finală cu toate cele trei piese înscrise, aceeaşi performanţă fiind reuşită şi de Marius Moga, şi el având ambele melodii în show-ul de diseară, transmis de TVR1 , de la ora 20.15.

Azi, 20.15, în direct, la TVR 1 – Marea finală naţională

Joi seară, în cadrul celei de-a doua semifinale a Selecţiei Naţionale Eurovision, au fost desemnaţi şi ultimii şase finalişti. Aceştia sunt: Red Blonde (Nu am cu cine), Costi (Can you forgive), Cătălin (Stop), IMBA (Round and round), Alin Nica (Don´t leave), Elena Gheorghe (The balkan girls).

Ei vor urca pe scenă astă seară, de la ora 20.15, în marea finală, alături de ceilalţi şase concurenţi calificaţi la prima semifinală, desfăşurată marţi seară: Popas Band (Strigă), Blaxy Girls (Dear Mama), ZERO (Sunny Days), Tabassco (Purple), Dalma (Love was never her friend) şi Tina (Pleacă).

Comentarii

  1. eu votez catalin josan!!!!!!e cel mai super!!!

  2. sincer…..nu are nici o sansa……dalma sau blaxy aveau niste piese super

  3. mandache alexandru a zis:

    ana esti o vaca , melodia ese super marfa si merita sa ne reprezinte la eurovizion deci succes romania, si te iubesc elena gheorghe

  4. nu merita ca sa castige Elena Gheorghe.BLAXY GIRL sau CATALIN meritau sa castige.

  5. pacat ca nu avem prea mari sanse la eurovizion.

  6. melodia asta e… ma rog, era de asteptat ca romanii sa voteze ceva comun. Cred ca Dalma are si o voce mai buna si melodia era mai frumusica.

  7. nu ma pricep eu la muzica….DAR ELENA GHEORGHE?????????????
    PE BUNEEE??????????
    PE BUNEEE?????????/
    daca si fata asta canta…..
    O VOCE BUNA , O MELODIE SUPER …DALMA …SAU BLAXY GILS
    DAR ELENA GHEORGHE?? PE BUNEEE?
    inca nu imi revin….sunt socata …

  8. SERIOS???? ELENA GHEORGHE??????

  9. era buna piesa lui catalin, dalma voce foarte buna, niciodata nu au plecat melodii alese de public, doar ce vrea juriul, si e o alegere proasta si de data asta, aduce a manea piesa elenei…

  10. Dragilor eurovisionul oricum e un concurs geo-politic…si melodia elenei e destul de ok..si oricum nu o sa castige…ca se voteaza dupa alte critetrii nu melodie..si isncer cele de la blaxy girls..sunt praf!!!DAlMA DA merita sa castige..dar alea nu….
    Bafta Elena!

  11. bravo! e tare piesa… multa bafta la MOSCOVA

  12. Bah fratzilor voi nici nu avetzi habar de muzica si comentatzi pe munca altora (ma refer doar la partzile negative)!!!Elena eu zic ca locul asta tzi se potriveste cel mai bine!!! BRAVO

  13. Nu stiu ce credeti voi, sincer nici nu ma intereseaza, dar ar trebui sa va ganditi si la succesul de dinaintea Eurovisionului, Elena Gh a avut succes in toate melodiile de pana acum, are o voce superba, logic, e de invidiat!Cele mai mari sanse sa ne faca cunoscuti in toata lumea ea le are!Elena noi suntem cu tine!!

  14. dalma?!?!?!?
    unde va sunt gusturile??
    ce melodie jalnica a avut!JALNICA!!
    cine zice ca dalma a cantat frumos habar n.are ce.nseamna ureche muzicala!!
    helloooo!?!?!

  15. teothebest a zis:

    elena gheorghe chiar s-a descurcat ,, voce mijto rau.. si melodia BETONNN!!! super tareee piesa si . … intradevar merita s castige si catalin,dalma,blaxy girls… dar yo iti urez succes ELENA!!!!

  16. teothebest a zis:

    … si mai imi plk o mel de la elena .. imi plk tare mult mel pana l stele//// zuuperrrr//

    elena esti the best si adela popresku… m rog n’are nici o legatura 😀
    pwpw l uh Elena…

  17. teothebest a zis:

    ai dreptate Nathalia..
    😀

  18. Elena Gheorghe?????e umpic ciudat nu am mai auzit pana acum ca a mai reprezentat EUROVIZIONUL si as vrea sa o felicit pentru aptitudinea asta mias dori sa o felicit fata in fata ………………. Felicitari si lui Moga pentru melodia „the balkan girls”………………………..pup Elenasi foarte multe felicitari

  19. The Balkan Gilrs

  20. coooollllll
    e umpic
    o tara dar se intampla si lucruri la care n te astepti
    daca vreti sa vb despre asta contactatima pe messss
    badboy_112002 sau tymy_………nu mai spun

  21. bv fato

  22. mult noroc

  23. la
    Moscova

  24. ciau

  25. O buna reclama pentru un bordel. Oare este Romania bordelul balcanilor.
    Apropo de costumatie. Proprie creatie. Cred ca fata si-a gresit meseria.
    Rusineeee!!!!!!!

  26. elena este cea mai buna

  27. ELENA ESTE CEA MAI TARE

  28. de departe Elena este cea mai tare……a dat clasa la toti participantii…..are o voce de invidiat…mi-a placut si Catalin si chiar si Alexa dar sa fim sinceri ………. nu ar fi facut fata la un concurs de o asemenea anvergura…….. mai trebuie sa creasca….iar cele de la Blaxy au avut o melodie jalnica………..nu mai lipsea mult si plangeam…..”dear mama”…..nici nu stiu cum a ajuns in finala un cantec asa de Jalnic…………….pe de alta parte nu stiu ce succes vom avea noi la Moscova cu aceasta piesa………dar eu va spun sincer ca ma bucur ca s-a modificat sistemul de vot pt .ca era lesne de vazut ca fiecare tara participanta isi vota vecinii sau se vota pe crtiterii etnice……..daca n-ar fi fost romanasii nostri prin Spania,Portugalia.Italia,etc…..sau vecinii : Moldova,Bulgaria ,Ungaria mai putin (si acum nu ne vor mai vota deloc pt .ca Basescu nu a fost de acord cu autonomia teritoriala a celor doua judete Harghita si Covasna si credeti-ma ca stiu ce vorbesc, asta va cantari f.mult……cu siguranta ca veti zimbi ) nu ne-ar fi votat nimeni……………avem o imagine mult prea proasta in Europa ca sa ne voteze cineva de dragul melodiei……………..numai cand aud cuvantul roman li se zburleste parul pe ei si li se face „maciuca”……………ma bucur ca va fi si un juriu care (pt.ca sunt o fire optimista)ma hazardez sa cred ca va vota pe bune…….si daca parerea juriului este 50% si a publicului 50%……….. as dori din tot sufletul sa castigam (ar fi prea frumos sa fie adevarat) iar daca nu macar in primele cinci locuri…………fac un apel la toti romanii care se vor afla in strainatate la momentul Eurovisionului s-o voteze pe Elena………HAI ELENA !!!!!!!!!!! HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!

  29. cred.ca aceasta piesa nu trebuia sa fie castigatoare ,daca fetelor de la blaxy li s-a imputat prestatia mai putin buna din finala n-am inteles de ce dalma a avut punctaj mic din partea juriului ,ce nu le-a placut?
    dar daca tot a castigat elena ar trebui sa se gandeasca ce face cu coregrafia ,in finala fara suparare au fost praf ,fetele nu aveau decat maini si fund ,picioarele erau statice,mai mult s-au miscat dansatorii dalmei care a avut o piesa mai putin ritmata.
    elenei ii trebuie alta trupa si alt coregraf…eu i-as da un sfat ori dansatoare de la treabl,ori i-a legatura cu andrea balan si bursucul pt ca sunt formidabili,dansatoarele andreei si andreea sunt antrenate sunt bune andreea are f.multe idei daca ar accepta sa-i dea ajutor elenei sunt sigura ca ar face treaba buna

Adauga un comentariu

*