Cancan: Gina Pistol si Ciprian Marica, relatie de dragoste

Vedeta „Playboy” a admis ca traieste o poveste de dragoste cu atacantul lui Stuttgart, dar vrea ca relatia lor sa fie cat mai discreta.

Asa cum Cancan a anuntat ieri in exclusivitate, Ciprian Marica s-a cuplat la inceputul acestui an cu Gina Pistol. Vedeta „Playboy” a recunoscut relatia cu atacantul lui Vfb Stuttgart si a dezvaluit modul cum au decurs lucrurile. „Ne-am cunoscut in urma cu o luna, dar impreuna suntem doar de doua saptamani. Am fost intr-adevar la el, la Stuttgart, si ne-am dat seama ca ne intelegem foarte bine. Am hotarat de comun acord sa pastram cat mai discreta relatia, si, chiar daca acum s-a aflat, la fel vom proceda in continuare”, a declarat Gina, care a mai precizat: „Stiu ca multi imi pun in carca faptul ca am avut relatii cu barbati cu bani si trag concluzii pripite. Banii au fost ai lor si au ramas la ei in continuare. Din toate aceste relatii eu nu m-am ales cu nimic, asa ca toate aceste comentarii la adresa mea sunt doar rautati gratuite. Pe Ciprian il iubesc sincer si nu ma intereseaza banii lui”.
Vedeta „Playboy” a spus ca in perioada urmatoare va face naveta la Stuttgart, avand in vedere ca Ciprian va incepe campionatul in Germania, iar ea nu este implicata deocamdata in niciun proiect major. „Stiu ca distanta poate fi un impediment. Sunt, insa, multe cupluri care au aceasta problema, dar le merge foarte bine. Cel mai bun exemplu este cel al Ilenei Pescariu si al sotului ei”, a conchis Gina.

Adauga un comentariu

*