Împuşcături la o casă de schimb valutar din centrul Braşovului

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi seară, după ce au fost împuşcate la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Braşov. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Braşov, informează Mediafax.
Adriana Anghel, medicul coordonator al Staţiei centrale de Ambulanţă Braşov, a declarat că a fost primit un apel pentru trimiterea unor maşini ale Salvării în zona centrală a municipiului Braşov, la o casă de schimb valutar unde au fost împuşcate trei persoane.
Şase ambulanţe cu câte un medic au sosit la faţa locului, deoarece informaţiile iniţiale arătau că ar putea fi mai multe victime.
Medicii de la Ambulanţă au găsit trei persoane rănite, care au fost transportate la Spitalul Judeţean din Braşov. „Am aflat că una dintre victime este în stop cardio-respirator. De asemenea, au existat şi informaţii potrivit cărora ar exista o a patra persoană rănită, care s-ar afla pe o stradă din apropierea locului unde a avut loc incidentul, dar pe strada respectivă nu a mai fost găsit niciun rănit”, a precizat, pentru Mediafax, medicul Adriana Anghel.
Martorii susţin că incidentul s-a produs în momentul în care o angajată a casei de schimb valutar, care ar fi avut asupra sa bani a ieşit din unitate, încercând să urce într-o maşină. A fost atacată de un bărbat înarmat care a tras mai multe focuri de armă către autoturism.
Conform surselor citate, după ce a tras mai multe focuri de armă bărbatul a fugit pe o străduţă din zonă. Maşina, cu geamurile sparte, a rămas abandonată în faţa casei de schimb.

Adauga un comentariu

*