Fara concurenta

Colegiul nr. 7 este compus din municipiul Moinesti, orasele Comanesti si Darmanesti si din comunele Magiresti, Poduri si Berzunti. Pentru acest colegiu se vor „duela” un fost primar de comuna, un fost subprefect (actual consilier judetean), un fost primar de sector si alti concurenti dornici sa ajunga in Parlamentul României.
Constantin Avram, candidatul desemnat pentru aceasta zona de catre alianta PSDAPC, aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost subprefect al Bacaului si, fara exagerare, se poate spune ca a fost probabil unul dintre cei mai activi lideri pe care i-a avut administratia bacauana in ultimii ani. S-a evidentiat in special in perioada inundatiilor din vara anului 2005, perioada in care a muncit, zi si noapte, cot la cot cu sinistratii, cu jandarmii, cu pompierii care incercau sa limiteze proportiile dezastrului. In prezent, Constantin Avram este consilier judetean din partea Partidului Conservator.
Partidul Democrat-Liberal Bacau a desemnat pentru acest colegiu un candidat „sugerat” de la „centru”, pe Vasile Gherasim. Fost primar PSD de sector in Bucuresti, Gherasim a devenit democrat si a lasat Capitala pentru a candida pentru un loc de deputat de Bacau.
Ovidiu Cojocaru, candidatul Partidului National Liberal, este dispus sa lase frâiele Inspectoratului Scolar Judetean pe care l-a condus in ultimii ani, nu fara scandaluri, pentru a reprezenta Bacaul in Parlamentul României. Cojocaru a avut mai multe probleme de management si de imagine de-a lungul mandatului sau de inspector general scolar pe care le vom prezenta la momentul potrivit.
Fostul primar al comunei Asau va candida in colegiul sus-amintit din partea Partidului România Mare, in timp ce Constantin Neamtu se va „duela” pentru acelasi mandat ca si candidat al Partidului Noua Generatie – Crestin Democrat. Uniunea Democrata a Maghiarilor din România l-a aruncat in lupta pe Dumitru Nistor, in timp ce Alexandru Preda va reprezenta Partidul Popular si al Protectiei Sociale.
Razvan SENDREA

Comentarii

  1. De pe vale,unde-i jale. a zis:

    Fostul primar al Comune Asau,Dl Potoroaca Stefan a lasat primaria cu o datorie de 6 Mld,iar acum vrea sa reprezinte Jud in Parlament,ce ar putea face el bun pentru Jud s-au comuna Asau,daca el n-a fost in stare sa faca cand a fost primar doua mandate,nu a dovedit nimic iar acum vrea sa mearga,sa doarma,cu capul pe masa in parlament,asa cum dormea cu capul pe masa la Bingo in Comanesti.Oare pe persoane ca acestea,nu-i munstra constiinta,n-au nici un pic de rusine,vor sa fie agatati de caruta sa nu cada dar,cred ca sunt cazuti deja.Ar trebui sa-si dea drumul pana nu-i tarziu.

  2. 1

  3. este adevarat ca domnul inspector Cojocaru doreste cu disperare un post de parmamentar, ca doar a dat 60.000 de euro pentru asta. sa nu credeti ca a muncit pentru acesti bani, a taxat directorii la concurs, a facut marea afacere de 2 miliarde de euro cu reabilitarea isj, si multe altele.dar se pare ca a venit vremea sa dea niste explicatii pentru toate aceste nereguli, tocmai saptamana trecuta la vizitat corpul de control cu cazul celebru Vrabie, se pare ca are de repus in functie acea persoana si de a plati si despagubiri, la fel cu Popescu, la fel cu multe altele.in felul acesta a gasit o scapare fiind parlamentar are imunitate si nu mai poate fi cercetat, cel putin pentru o perioada. dar daca nu este ales este vai de capul lui, bineinteles ca va zbura de la Isj si va ajunge undeva la tara profesor daca nu mai rau. aceeasi soarta ii asteapta si pe ceilalti „sefi” de la isj vezi Merticaru cu nevastsa.

  4. halal parlamentar , daca si inspectorul Cojocaru castiga vai de noi si de tara asta, vrea imunitate cu orice pret numai asa se poate simti in siguranta, daca nu oricum va zbura de la Isj

Adauga un comentariu

*