Alianta PSD-PC isi lanseaza candidatii la Onesti

Astazi, incepând de la orele 17,00, va avea loc lansarea oficiala a candidatilor PSD-PC din zona Onesti, pentru Parlamentul României, manifestare care se va desfasura in sala de spectacole a Casei de Cultura din municipiu. La eveniment vor fi prezenti, in primul rând, candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, Endre Bereczki si Sabin Cutas, dar si staff-urile de campanie si conducerile organizatiilor locale ale PSD si PC, din municipiile Onesti si Moinesti, orasele Comanesti si Darmanesti, precum si din comunele Helegiu, Gura Vaii, Livezi, Berzunti si altele. Gazda manifestarilor va fi primarul Emil Lemnaru, presedintele PSD Onesti. La eveniment vor mai lua parte membrii de partid, simpatizantii, militantii si sustinatorii candidatilor PSD si PC. “Suntem convinsi ca avem un mare numar de sustinatori, care vor veni alaturi de noi si care ne vor sprijini in timpul campaniei”, ne-a spus Endre Bereczki, candidatul pentru Camera Deputatilor.

Va fi prezentat si programul Guvernului PSD-PC

La manifestarea de astazi, vor fi prezentanti, mai intâi, candidatii pentru fotoliile de parlamentari si activitatea desfasurata de acestia, dar si programul de guvernare al aliantei PSD-PC. Unele puncte din acest program sunt prioritare si vor fi prezentate pe larg. “Spre exemplu, pentru Onesti avem un proiect privind construirea unui numar de 156 de locuinte pentru tineri, proiect care este mai vechi si care a fost stopat de alianta PNL – PD-L – ne-a spus Endre Bereczki. De fapt, acest aspect, al blocajelor facute de liberali la nivelului guvernului, va fi unul din punctele carora le vom acorda un interes deosebit, pentru ca afecteaza grav municipiul Onesti. Blocarea conturilor municipiului si blocarea finantarilor pentru sala polivalenta sunt doar doua dintre numeroasele exemple de piedici puse de guvernul liberal. Pentru sala polivalenta ne-au acuzat pe noi, dar tocmai guvernantii sunt cei care au blocat finantarile, prin intermediul Companiei Nationale de Investitii”.

Sprijin pentru administratiile locale

Printre prioritatile viitorilor parlamentari PSD-PC figureaza si sprijinul masiv care trebuie acordat primarilor si administratiilor locale. Endre Bereczki, care a mai avut un mandat de deputat si care are experienta in acest domeniu, ne-a spus ca este obligatoriu ca administratiile locale sa fie sprijinite de la nivelul structurilor centrale, pentru ca, oricâte eforturi ar depune un primar, realizarile sunt mici daca piedicile puse de guvern sunt multe si mari. Ca exemplu a fost dat primarul Emil Lemnaru, care a fost, practic, sabotat de guvernul liberal si care a ajuns sa se lupte cu morile de vânt. “In acest context, este evident ca parlamentarii nostri ii vor acorda un puternic sprijin primarului din Onesti, mai ales ca sunt foarte multe proiecte facute, dar care au fost blocate de guvernul liberal, pe plan central, si de alianta PNL – PD-L, pe plan local”, ne-a mai spus Endre Bereczki, unul dintre candidatii cu sanse mari in alegerile parlamentare.

Campanie constructiva

Strategia de campanie si modul in care vor fi abordate alegerile parlamentare nu vor fi prea mult dezbatute la manifestarea de astazi. Insa Endre Bereczki a facut si câteva precizari legate de acest aspect. “Noi vom avea o campanie constructiva, pentru ca vrem, in primul rând, sa aratam ce am facut noi si ce dorim sa facem pe viitor, pentru cetatenii din Onesti si din celelalte localitati de pe Valea Trotusului si din judetul Bacau”, ne-a precizat Endre Bereczki. Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*