Click: Mihaela Radulescu, amor cu Dany?

miha.jpgZvonul-bombă conform căruia Mihaela Rădulescu ( 38 de ani) ar avea în secret o idilă cu matinalul de la Antena 1, Dani Oţil (28 de ani), circulă de mai multe săptămâni în show-biz. Cei doi preferă să nu comenteze, însă ei au fost văzuţi în ultima vreme în ipostaze tandre la mai multe evenimente, cum ar fi Raliul Sibiului Pirelli sau cursa de motociclete de la Bistriţa. !!!!!!!!!!!!!E OFICIAL. CITESTE DETALII AICI

Ultima bombă, care circulă, de câteva săptămâni în show-biz, e aceea că Mihaela ar avea o relaţie cu nimeni altul decât colegul său de la Antena 1, Dani Oţil, prezentatorul matinalului “Dimineaţa cu Răzvan şi Dani”, mai mic decât ea cu 10 ani.
!!!!!!!!!!!!!E OFICIAL. CITESTE DETALII AICI
În urmă cu două săptămâni, un martor a dezvăluit prin intermediul unui mail venit pe adresa redacţiei Click! că idila dintre cei doi s-ar fi înfiripat la cursele de motociclete ce au avut loc în luna iulie la Bistriţa, acolo unde Mihaela şi Dani au şi concurat.

În plus, la acea competiţie, conform spuselor organizatorilor, a mai participat şi un procuror din Bucureşti, al cărui nume nu au vrut însă să ni-l dezvăluie.

“În urmă cu câteva săptămâni, la Bistriţa, a fost un concurs moto-enduro care a durat două zile, vineri şi sâmbătă. La concurs a apărut sâmbătă doamna care era disperată să-l vadă pe Danny de la Antena 1. A mers pe traseu, i-a adus haine să se schimbe, au mâncat din aceeaşi farfurie, au stat în maşină, după care au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică împreună”, se arată în mailul cu pricina.

Zvonul despre posibila relaţie amoroasă dintre cei doi a fost întărit, ieri, şi de site-ul www.sandy-bell.com care notează: “Ei bine da, Mihaela Rădulescu se iubeşte cu Dani Oţil, prezentatorul matinalului „Dimineaţa cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1.

Surse apropiate dau ca sigură relaţia dintre cei doi, care durează de peste jumătate de an, acesta fiind şi motivul declanşator al mult-mediatizatului divorţ al Mihaelei de Elan. Se pare că nici Elan nu a prea a fost uşa de biserică, ceea ce a determinat-o pe Mihaela să caute dragostea în braţele altei persoane.

Ce spune el

Contactat de Click!, “matinalul” Dani Oţil a refuzat să comenteze acest zvon, mărginindu-se să declare: “Este adevărat că în ultima vreme am petrecut multă vreme în compania Mihaelei. Orice bărbat care apare acum lângă ea e văzut ca un potenţial iubit”. Dani va apărea însă în cel mai recent film regizat chiar de Mihaela Rădulescu şi care va fi lansat, în curând, pe piaţă.

Ce spune ea

Conform site-ului www.sandy-bell.com, Mihaela va face în viitorul număr al revistei VIVA dezvăluiri despre situaţia ei actuală şi divorţul de Elan, fără a aminti însă despre Dani.

“În VIVA este doar un interviu cu mine, despre mine şi… viaţă. Pe copertă sunt doar eu”, a declarat pentru Click! Mihaela Rădulescu, ferindu-se însă să facă alte comentarii despre presupusa idilă cu Dani Oţil.
!!!!!!!!!!!!!E OFICIAL. CITESTE DETALII AICI
La tribunal pe 7 octombrie

Mihaela şi Elan au şocat opinia publică, în urmă cu două săptămâni, când au anunţat că divorţează. Cei doi au dezvăluit că relaţia lor se deteriorase de mai multă vreme, dar că au încercat să păstreze aparenţele de dragul fiului lor, Ayan.

Şi tot de dragul lui, nu au dorit să-şi spele rufele în public, motivele separării rămânând secrete. Prima înfăţisare va avea loc pe data de 7 octombrie la Judecătoria sectorului 1.

Are lipici la motociclişti!

Vedeta Antenei 1 a fost surprinsă, recent, de paparazzii revistei Star alături de un motociclist, altul decât Dani Oţil, cu care s-a întâlnit la ore târzii în noapte, după filmările de la “Duminica în familie”, şi alături de care a luat masa într-un restaurant.

!!!!!!!!!!!!!E OFICIAL. CITESTE DETALII AICI

Comentarii

  1. alexandra levis paraschiv a zis:

    indiferent care este realitatea,eu cred ca ar trebui sa ne vedem fiecare de ale noastre……..

  2. ce va freaca pe voi…de ce nu va cautati alte subiecte despre care sa vorbiti? va bagati ca nesimtitii unde nu va fierbe oala…!!!!!

Adauga un comentariu

*