Cancan: Alina Radu, de la „Rai de’ buni”, si-a operat labiile

Coprezentatoarea emisiunii „Rai, da? Buni” de pe Antena 2 lanseaza o noua moda. Alina Radu, blonda aleasa prin casting sa-l asiste pe Mihai Morar la emisiunea „Rai, da’ Buni”, s-a supus unei operatii de remodelare a labiilor. Interventia chirurgicala a avut loc chiar in perioada in care a participat la concursul pentru ocuparea postului din productia Antenei 2.
Desemnata asistenta in urma unui casting incrancenat la inceputul acestei veri, Alina Radu a atras destul de repede atentia publicului in special prin prezenta ei placuta, dar mai ales prin felul ei destul de incisiv de a discuta cu invitatii in studio.
Povestea blondei este oarecum putin diferita de a altor fete care isi incearca norocul prin televiziuni, ea numarandu-se printre privilegiatele care fac aceasta munca din pasiune, nu manate de nevoi financiare stringente. Despre Alina
s-a spus ca este director la fabrica de mobila a tatalui ei, ca a facut un curs la Cambridge si ca s-a apucat de televiziune sfidand recomandarea familiei sale de a se dedica total afacerilor.
Se pare ca fascinatia blondei pentru imagine a determinat-o nu doar sa renunte la viitorul luminos in afacerile cu mobila pe care i-l schitasera parintii ei, dar si la anumite inhibitii. Mai exact, Alina nu este o blonda interesata sa ofere o imagine frumoasa doar la exterior, ci mai degraba o perfectionista care nu lasa niciun aspect neslefuit, nici macar pe cele cu expunere mai redusa.

A vorbit in lavaliera

Greu de crezut poate, dar ea a vrut sa isi infrumuseteze nici mai mult, nici mai putin decat organul genital. Crezand ca se poate mai bine, ea a apelat la serviciile unui chirurg estetician pentru o operatie de remodelare a labiilor.
Operatia a coincis ca data cu inscrierea ei la castingul demarat de Mihai Morar pentru alegerea unei asistente pentru emisiunea „Rai, da Buni” care se difuzeaza de la ora 19.30 la Antena 2. Norocul a tinut si de aceasta data cu Alina, care a castigat postul, in ciuda durerilor chinuitoare pe care le-a indurat din cauza operatiei. Potrivit unor surse din interiorul emisiunii, aceasta confesiune a putut fi auzita din regia emisiunii, intrucat blonda avea montata lavaliera cand a povestit de ce anume s-a operat. Alina a facut operatia la clinica Bendis din Capitala.

„Am vrut sa ma operez la sani”

Alina a recunoscut ca a fost la clinica Bendis, dar, previzibil de altfel, a negat ca operarea labiilor ar fi fost scopul vizitei ei acolo. „Eu sunt pentru operatiile estetice, dar nu mi-am facut asa ceva. Am fost acolo pentru ca voiam sa ma operez la sani, sa imi pun silicoane, dar m-am razgandit. Am zis sa mai astept sa fac intai un copil si apoi. Dvs. puteti sa scrieti asta, dar eu nu vreau sa apar cu astfel de informatii in presa. Eu sunt de acord ca, daca ai anumite frustrari, e bine sa recurgi la chirurgia estetica, dar eu nu mi-am facut, deocamdata, niciuna. Puteti sa il intrebati pe fostul meu iubit”, ne-a declarat Alina. Conform surselor noastre, fostul iubit al blondei a fost impotriva acestei operatii, dar nu a reusit sa influenteze in niciun fel decizia Alinei, care a
fost extrem de hotarata.

(C.C.)

Adauga un comentariu

*