Cancan: Cristian David si Vanda Vlasov, divort rapid

oo.jpgMinistrul Internelor, Cristian David, ar fi la un pas sa divorteze de cunoscuta creatoare de moda Vanda Vlasov. Potrivit unei agentii de stiri, surse din anturajul cuplului ar fi dezvaluit ca, in ultima perioada, cei doi nu se mai inteleg si chiar s-ar fi separat temporar. Aceleasi surse ar afirma ca ambii soti par sa fie de acord cu un divort rapid si fara valuri, motiv pentru care chiar separarea lor a avut loc extrem de discret. Contactat telefonic pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri, ministrul David a raspuns sec: „Nu comentez”.
Inainte de casatoria cu actualul ministru al Internelor si Reformei Administrative, Vanda Vlasov a avut o relatie cu designerul Catalin Botezatu. Cristian David si Vanda Vlasov s-au casatorit in 11 noiembrie 2005, la Viena, pentru David aceasta fiind cea de-a doua casatorie. Vanda Vlasov, creatoare de moda si notar public, sora geamana a lui Ingrid Vlasov (de asemenea creatoare de moda) este fiica lui Mihail Vlasov, controversatul avocat iesean. Dupa casatoria cu Vanda, averea ministrului s-a dublat, sotia sa detinand in proprietate doua apartamente in zone scumpe din Bucuresti – unul in zona Decebal si celalalt pe Strada Armeneasca. O singura dorinta pare sa fi ramas neimplinita, de-a lungul vremii, pentru cuplul Cristan David – Vanda Vlasov: aceea de a avea un copil. Acum un an, amandoi declarau ca „muncesc din greu” pentru a-si vedea familia implinita, iar blonda Vanda sustinea ca visul ei cel mai frumos este sa aiba o fetita care sa-i semene.

foto: cotidianul

Comentarii

  1. cristypnl a zis:

    Nu se stia de aceasta ,,tanara speranta pnl” pana nu se insurase cu conita de profesie ,,fica de nomenclaturist travestit” care cu ce sa se ocupe fata??, cu moda… adica zdrente puse pe parasute care defileaza pe la pereceri de 2 bani, coborand din masini luate din banii furati de la noi, fite ca beau sucuri de milioane, nu apa plata ca noi, muritorii de rand… 2 snobi care ce sa faca alta decat sa…. divorteze, sa vorbeasca gura satului acum inundata de ei…. rusinica si pt. ei si parintii lor care asa i-au crescut… rasfat…

Adauga un comentariu

*