Foamea de audienta: Tariceanu a venit la Saucesti ca sa dea mâna cu Tatulici

tariceanu-politic.jpgDupa vizita presedintelui Basescu de marti, sinistratii de la Saucesti au primit ieri vizita premierului Tariceanu. Acesta a survolat cu elicopterul zona inundata si a aterizat la fix cât sa intre in direct, la Realitatea TV, cu reporterul de la fata locului, Mihai Tatulici. Dupa care a plecat spre Bucuresti.

Pentru ca autoritatile bacauane au strâns rândurile si s-au organizat rapid in fata prapadului de la Saucesti (lucru semnalat chiar de presedintele Basescu), vizita de ieri a premierului Tariceanu a ramas cam fara “obiectul muncii”, in conditiile in care apele au inceput sa se retraga. Seful Executivului a discutat cu sinistratii strânsi la punctul Izvor, dupa care a intrat in direct la postul Realitatea TV, raspunzând intrebarilor lui Mihai Tatulici, reporterul trimis de televiziune la fata locului. Insotit de ministrul de Interne, Cristian David, premierul nu a zabovit prea mult in localitatea afectata de inundatii. Cu toate acestea, localnicii au avut timp sa-l ia la rost pe Tariceanu acuzându-l de lentoarea cu care Executivul a intervenit pentru a usura situatia celor loviti de napasta. “Digurile reprezinta o adevarata provocare lansata naturii. De aceea, uneori riscam sa avem momente in care suntem puternic afectati, asa cum s-a intâmplat si aici”, a declarat premierul. Ministrul de Interne a precizat ca odata cu retragerea apelor autoritatile pot incepe evaluarea pagubelor. “Este momentul sa incepem sa evaluam pagubele produse aici de inundatii. Echipele mixte coordonate de Prefectura Bacau vor determina valoarea exacta a pagubelor din comunele bacauane atinse de furia apelor”, a spus David. Elicopterul guvernamental a decolat spre Bucuresti in jurul orei 16.45. Lucian BOGDANEL

Comentarii

  1. L-A DURUT CUVANTUL EXONERARE
    CICA AR FI AVUT O VIZIUNE SI CA DOAMNE DOAMNE ESTE VINOVAT DE INUNDATIA SAUCESTIULUI.TOT GUVERNUL SI TOTI SMECHERII DE LA CONDUCEREA JUDETULUI AR TREBUI SA DATI CU SUBSEMNATUL.
    ASTA A FOST O GRESEALA NU
    O INTAMPLARE.

Adauga un comentariu

*