Ronaldo a rămas fără logodnică după scandalul cu cei trei travestiţi

mariabeatriz.jpgCe ghinion are „Il Fenomeno”! După ce că este accidentat, Ronaldo a rămas şi fără iubită şi, mai mult, ar putea pierde nu mai puţin de 100 de milioane de euro. Ei bine, cum a reuşit oare fostul star cariocas această „performanţă”?!

Totul a început în momentul în care Ronado a acostat trei prostituate, care s-au dovedit a fi de fapt şi de drept travestiţi. Potrivit cotidianului brazilian Extra, logodnica brazilianului, Maria Beatriz Antony, a plecat din apartamentul din Rio de Janeiro, unde locuia împreună cu jucătorul, şi s-a dus în Brasilia.

Bia ÅŸtia de ieÅŸirile fotbalistului, aflat în Brazilia pentru a se recupera după o operaÅ£ie la genunchi, însă scandalul de luni a fost punctul culminant. Ronaldo i-a povestit logodnicei sale ceea ce s-a petrecut, înainte ca aceasta să afle din presă, iar după ce a aflat de „isprava” fotbalistului, tânăra ÅŸi-a făcut în secunda doi bagajele ÅŸi a plecat.

Mai mult, firma Nike studiază posibiltatea de a rupe unilateral contractul cu jucătorul brazilian, deoarece acesta poate afecta imaginea firmei. Ronaldo are un contract de 100 de milioane de dolari. Cam dureros, nu?!

Adauga un comentariu

*