Preotul din Odobesti a pacatuit in Saptamana Mare!

Marian Vasile Vatamanescu este preotul paroh din satul Odobesti, comuna cu acelasi numne. Nu de mult, intr-o publicatie oarecare, era laudat in comuna pentru faptele sale, in timp ce consilierii locali, care au fost de acord ca parintele sa mai manânce o bucata de colac si din alta „sursa”, au fost facuti semianalfabeti! Acestia ne-au declarat ca fituica respectiva a fost directionata de cineva anume, „mai mult ca sigur ca ar fi fost primarul”, si pentru ca preotul i-ar face campanie electorala in biserica, acesta s-a gasit sa-i multumeasca in acest fel, laudându-l in ziar. Spuneam ca printr-o hotarâre de Consiliu Local i s-a permis preotului Vatamanescu sa fie si seful Centrului de zi, infiintat in comuna.

I-a furat balastru din cimitir

Acesta s-a aratat revoltat de atitudinea preotului care, nici mai mult nici mai putin, i-a furat balastrul din cimitir! „Acum o luna, am adus niste balastru in cimitir pentru a face un cavou. Am discutat si cu primarul si cu preotul, au fost de acord. Joi seara, mergeam pe jos, spre casa. Când ma uit in cimitir, vad vreo patru indivizi care stateau pe gramada de balastru. M-am apropiat si m-am crucit. Din gramada mea nu mai era aproaoe nimic! Cei patru faceau beton, pe care il carau cu roaba. I-am intrebat cine le-a dat voie. Mi-au spus ca patronul lor. Am vorbit cu el la telefon. Acesta mi-a zis ca preotul Vatamanescu ii oferise balastrul! Am reclamat la politie, primarului, dar nimic. Mi-au spus ca luni voi avea balastrul inapoi, dar nici vorba. Pe mine ma doare mai mult ca mi-a luat balastrul fara sa-mi ceara voie”, spune Gheorghe Ojog.

„Mi-am cerut scuze”

Preotul Marian Vatamanescu recunoaste ca a gresit. „Mi-am cerut scuze si de la Gheorgh Ojog si in biserica. Am gresit. De fapt am vrut sa-l ajut pe Ojog, pentru ca patronul respectiv imi spusese ca ia vreo câteva roabe si-i face gramada la loc”, ne-a declarat Marian Vatamanescu. Referitor la faptul ca lumea din comuna spune ca preotul i-ar face campanie electorala in biserica primarului Ionel Galateanu, acesta ne-a declarat: „Eu le spun oamenilor doar ca primarul ne-a ajutat sa facem un centru de zi in comuna. Altceva nimic. Nu stiu de ce au inteles aceasta”
Dan MINDIRIGIU

Comentarii

  1. il cunosc personal pe acest Ojog Gheorghe si vreau sa stie lumea ca este o persoana cu 10 mii de fete. Acest articol a fost comandat de el dar la cererea unei femei Ojog Adriana care nu stia cum sa faca sa-l denigreze pe parinetele Vatamanescu, care este trup si suflet pentru enoriasii sai si nu numai. Fiind in campania electorala aceasta femeie a reusit sa mai faca un rau persoanelor care au suflet mare si care nu au nici o vina, aceasta femeie este casatorita cu un barbat care lucra in primarie si care a avut nesimtirea sa dea cu pumnul in sotia preotului Vatamanescu.

Adauga un comentariu

*