Daniela Arnaut: Am fost cuplată cu un fotbalist logodit

arn.jpgPentru a şoca lumea, sau pentru a-şi face mai multă publicitate, anumite vedete dezvăluie tot felul de lucruri, ce pot avea consecinţe grave. Chiar dacă nu e blondă, modelul revistei Playboy, Daniela Arnaut, a făcut o gafă, sâmbătă seară. Ea a mărturisit faptul că, timp de doi ani, a avut o relaţie cu fotbalistul Dimităr Berbatov, în vârstă de 27 de ani, în timp ce acesta era deja logodit cu Elena Ştilianov.

Sportivul a terminat relaţia cu iepuraşul guraliv în momentul în care Daniela îl implora să ia locul logodnicei lui. A suferit mult, în tăcere, însă vremea răzbunării a sosit. Fosta stripteuză a precizat şi locul în care se afla cuibul dragostei lor: în capitala Bulgariei, Sofia.

Cu toate că dezvăluirea vine într-un moment deloc potrivit, Daniela a ţinut să îi aducă numai cuvinte de laudă fostului ei amant. „L-am iubit. Mă făcea să mă simt ca o prinţesă. Este manierat, un adevărat gentleman. Am avut o relaţie unică. Apoi a întrerupt totul fără nicio explicaţie. A fost greu pentru mine”, a povestit Daniela pentru The Sun. Dar toate vorbele ei bune nu au cum să îl impresioneze pe fotbalistul de la Tottenham Hotspur, pentru că, odată cu această dezvăluire, este posibil să se termine şi relaţia lui cu Elena.

Interesant în tot acest scandal de alcov este faptul că nu doar Dimităr Berbatov era cuplat la vremea aceea. Relaţia lor a rămas secretă şi datorită faptului că frumoasa bulgăroaică, în vârstă de 25 de ani, era logodită cu un cântăreţ de muzică pop, Krum. Acum, se pare că pentru Daniela nu mai contează nimic. Decât clipa de glorie şi răzbunarea pe sportivul care dezminte vehement afirmaţiile modelului. Dar cine crede că un sportiv a rezistat farmecelor unui iepuraş?!

Antena 3

Adauga un comentariu

*