Prietena lui Clooney, în ipostaze compromiţătoare

clo.gifDeşi pare sfioasă şi sofisticată, Sarah Larson, noua prietenă a lui George Clooney, nu poate scăpa de trecut. Au ieşit la iveală noi fotografii care o înfăţişează pe aceasta în ipostaze indecente, la diverse petreceri la care a luat parte. Sarah era chelneriţă în Las Vegas când l-a cunoscut pe Clooney şi se pare că decenţa nu era una din principalele ei calităţi.

George şi Sarah au recunoscut oficial relaţia lor când au mers împreună la Festivalul de Film de la Veneţia. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la o petrecere dată pentru actorii filmului „Ocean’s Thirteen”. Actorul de 46 de ani a fost atât de fascinat de frumoasa chelneriţă, încât l-a rugat pe şeful acesteia să nu-i mai dea nimic de făcut în seara aceea pentru a o putea cunoaşte mai bine.

La numai câteva săptămâni de la debutul relaţiei lor, cei doi au fost implicaţi într-un accident de motocicletă în urma căruia el s-a ales cu o coastă fisurată şi ea şi-a rupt piciorul. Totuşi, frumoasa lor poveste de dragoste a continuat. Dacă relaţia va rezista şi după aparţia acestor fotografii compromiţătoare care o înfaţişează pe Sarah încolăcită pe corpul unui bărbat într-un club din Las Vegas, dar şi lingând o fotografie la una din petrecerile nebune, rămâne de văzut. Întrebarea este însă: până când?

Adauga un comentariu

*