Madonna: Haideţi să o salvăm pe Britney!

mad.gifMadonna îşi doreşte ca presa să o lase în pace pe Britney Spears. Ea a declarat pentru E!: „Trebuie să vă opriţi. Serios, haideţi să o salvăm”. Legenda pop a mărturisit că şi fiica sa, Lourdes, este de aceeaşi părere: „O cunoaşte pe Britney, dar nu prea citeşte revistele de scandal. Cred că înţelege ce se întâmplă şi este foarte protectivă faţă de Britney.”

Madonna şi Guy Ritchie mai au un fiu, Rocco, şi încearcă să adopte un băieţel născut în Malawi, David, pe care îl cresc de aproape doi ani. Despre David, diva pop a declarat: „Este mereu în centrul atenţiei. Iubeşte muzica şi e un dansator excelent. Am crezut că nu o să ţin la el ca la unul din copiii mei, dar îl iubesc la fel de mult”.

Ea a răspuns ÅŸi speculaÅ£iilor conform cărora ar urma să se despartă de Guy: „E ridicol… Nu dau atenÅ£ie unor astfel de zvonuri”.

Madonna, care îşi lansează noul album, Hard Candy, pe 29 aprilie, a spus că plănuieşte să se mute vara aceasta la New York şi că este posibil să înceapă un nou turneu mondial în septembrie.

Adauga un comentariu

*