Vanesa Carbone, de la Senat, în paginile Playboy

vanessa.jpgIepuraş fără complexe. Aşa s-ar putea spune despre Vanesa Carbone, aleasă în Argentina Playmate al anului 2006. Frumoasei în vârstă de 24 de ani i s-au aprins călcâiele după ultimul câştigător al concursului Big Brother, Esteban de Morais. Cel cunoscut ca „Bam Bam” era însă logodit cu Eugenia Puggioni, colega lui din celebra casă.

Dar dragostea e mare şi depăşeşte toate obstacolele. Fata cu părul de foc a reuşit să îi răpească inima celui dorit de multe argentinience, măcar pentru capitalul de imagine pe care îl aduce într-o relaţie. A urmat o poveste de dragoste discretă, departe de ochii vigilenţi ai fotografilor. Nimic însă nu rămâne ascuns la infinit. „Sunt împreună de o lună. El s-a despărţit de Eugenia”, a dezvăluit un amic al bărbatului.

O aventură? Poate. Dar de durată. Lucrurile sunt destul de complicate. Atât Bam Bam, cât ÅŸi logodnica lui au recunoscut că există probleme în relaÅ£ia lor ÅŸi trebuie să clarifice lucrurile. La rândul ei, roÅŸcata a declarat că îl cunoaÅŸte pe Esteban, crede că este un băiat frumos dar atât… Numai că de aceea sunt prietenele, să scoată la lumină secrete. Ale ei au subliniat că Vanesa „este foarte entuziasmată de noua ei relaÅ£ie, cu Esteban”.

Nu este primul gest surprinzător pe care îl face argentinianca născută la Buenos Aires ÅŸi crescută în Å¢ara de Foc. ÃŽnaltă de 1,68 metri ÅŸi cu măsuri 90-61-91, Vanesa a studiat Dreptul, a ajuns să lucreze în Senatul argentinian. ÃŽntr-o zi, a renunÅ£at la postul care îi aducea prestigiu ÅŸi a ales să pozeze. Iar după pictorialul din Max, a urmat cariera de iepuraÅŸ Playboy. „Banii erau puÅ£ini, câştigam 600 de pesos, din care trebuia să îmi plătesc locuinÅ£a închiriată ÅŸi studiile”, explică frumoasa. Acum câştigă mult mai mult. Dar este doar una dintre multele starlete care se înghesuie să pozeze în paginile revistelor pentru bărbaÅ£i. Åži care apar la rubrica mondenă doar dacă sunt implicate într-un scandal sexual…

Antena 3

Adauga un comentariu

*