Perfecţiunea lui Mariah Carey stă în retuşuri

mariah.jpgRemarcată cândva pentru vocea-i inconfundabilă, care nu a fost niciodată retuşată pe calculator, dar şi pentru tenul ei, se pare că Mariah Carey, în vârstă de 37 de ani, a avut nevoie de modificări la pozele făcute pentru revista Allure.

Apariţia divei pe prima pagină a fost perfectă, fără niciun cusur, ca şi cum ar fi fost remodelată. Ironia constă şi în faptul că în paginile publicaţiei se află 230 de secrete pentru cum să arăţi mai tânăr. Este greu să ne imaginăm de ce a fost însă nevoie ca diva să fie transformată într-o caricatură, mai ales că interpreta nu stă chiar aşa de rău la capitolul frumuseţe.

În noul videoclip al melodiei „Touch My Body”, cântăreaţa arată extrem de bine, ceea ce a determinat gurile rele să declare că aceasta şi-a făcut operaţii estetice în valoare de 150.000 dolari. Ea însă neagă vehement acest zvon.

În plus, Mariah plănuieşte să devină mamă, dar pentru asta trebuie să se elibereze de îndatoriri, pentru a putea să-i ofere copilului toată atenţia. Deocamdată, cântăreţei îi ocupă tot timpul atât cariera, cât şi iubitul, Mark Sudack.

Antena 3

Adauga un comentariu

*