Costelus Casuneanu, pe urmele tatalui miliardar

casuneanuMiliardarul bacauan Costel Casuneanu, cunoscut ca „Regele transporturilor”, are pe mana cui sa-si lase imperiul evaluat la aproximativ 125.000.000 de dolari. Mezinul familiei, Costelus, care, pana acum, era privit ca un rasfatat, un baiat de bani gata neinteresat decat de petreceri, masini scumpe si femei frumoase, s-a trezit si s-a pus pe facut bani! Sursele noastre ne-au dezvaluit ca, in ultima vreme, Costelus a primit atributii din partea tatalui sau sa se ocupe de un segment important din afacerile familiei si ca incearca sa demonstreze ca merita intru totul increderea ce i-a fost acordata.
Asa se face ca, mai nou, Costelus este vazut aproape saptamanal la Ministerul Transporturilor, acolo unde are intalniri cu diferite persoane. De altfel, schimbarea radicala a lui Casuneanu Jr. s-a rasfrant si asupra vestimentatiei, nu doar a programului zilnic! Odata cu renuntarea la viata agitata de noapte, Costelus a lasat deoparte din garderoba si tinutele sport, preferand costumele.
Paparazzii CANCAN l-au fotografiat zilele trecute pe fiul cel mic al lui Costel Casuneanu in timp ce iesea dintr-o cafenea, unde avusese o alta intalnire de afaceri. Dupa ce a facut cativa pasi, a format pe mobil un numar de telefon si, calm, i-a spus interlocutorului (cel mai probabil a vorbit cu tatal lui) ca „datele tranzactiei au fost perfectate, asa cum am stabilit noi doi”, semn ca totul decursese conform planului initial!
sursa: cancan

Comentarii

  1. suntem cativa muncitori de la pa&co si avem cateva plangeri in legatura cu cine ne conduce.in timp ei ce isi cheltuie banii pe cele mai scumpe masini,pe noi ne lasa practic fara paine.nu am primit bonurile de masa de aproape 2 luni…sper ca acest mesaj va ajunge la urechile domnilor de la conducere si se va mai remedia situatia…stam in deplasare,departe de casele noastre pe banii nostri.va multumim.

Adauga un comentariu

*