Rihanna: Muncesc enorm ca să arăt perfect

rihanna.jpgEste una dintre cele mai fierbinţi „păpuşi” din muzica pop, dar Rihanna, în vârstă de 20 de ani recunoaşte că pentru a arăta astfel, trebuie să fraci multe sacrificii.

„Am muncit enorm şi am alergat mult pe banda rulantă. Stepperul este însă cheia. Am un antrenor personal care călătoreşte cu mine dacă urmează un eveniment important. Lucrez în fiecare zi să îmi întreţin corpul, dar am nevoie de un preparator fizic care să mă motiveze – nu găsesc deloc amuzant să lucrezi singur”, a declarat frumoasa vedetă.

Totodată, interpreta hitului „Umbrella” a mărturisit că partea cea mai frumoasă a corpului ei este „posteriorul. Şi continui să fac exerciţii de întreţinere, pentru că vreau să fie perfect. El face ca hainele să arate bine pe mine şi băieţilor le place”. Însă Rihanna nu este tocmai mulţumită de picioare. „Sunt nesigură de ele. Toată lumea îşi doreşte să fie slabă şi să aibă picioare puternice, iar eu sunt la fel. Pierd kilograme, dar nu vreau ca şi picioarele mele să facă la fel, aşa că lucrez mult la stepper”.

Cât priveÅŸte o dietă strictă, cântăreaÅ£a recunoaÅŸte: „CarbohidraÅ£ii sunt duÅŸmanii de temut, dar, dacă mă feresc de ei trei zile, pierd din kilograme. De obicei însă mânânc puÅ£in la fiecare trei ore, dar uneori o fac o dată sau de două ori pe zi. La micul dejun consum doar albuÅŸul de la ouă, ananas ÅŸi apă caldă ÅŸi lămâie. La prânz, peÅŸte ÅŸi cartofi. Urăsc legumele – dar mă autoconving să le mănânc. Iar la cină, din nou peÅŸte”.

La cum arată frumoasa cântăreaţă de culoare, posibilitatea unei operaţii estetice este exclusă, dar Rihanna nu o elimină în totalitate. „Dacă sânii mei se vor lăsa, probabil că nu îmi va plăcea. Dar, pentru următorii 20-25 de ani, voi încerca să rămân cât de naturală pot”.

Deşi a fost fotografiată în preajma cântăreţului Chris Brown, interpreta nu recunoaşte nimic. „Sunt singură şi mă distrez. Bărbatul ideal pentru mine este acela care mă face să fiu fericită, să râd şi să mă simt bine în preajma lui”.

Adauga un comentariu

*