CS Municipal Onesti puncteaza

Clubul Sportiv (CS) Muncipal Onesti a fost reprezentat cu succes la mai multe competitii de atletism, pentru tineret si seniori, care s-au desfasurat recent, in 3 orase din tara, precum si la intrecerile de lupte libere din cadrul Cupei Prietenia, pentru copii si cadeti.

Cele mai bune performante pentru CS Municipal Onesti (director general – Eugen Eftimiu), au fost realizate de atletul Paul Botezatu, care a obtinut doua medalii de aur la Bucuresti, la campionatele nationale de atletism in sala, pentru seniori si tineret. Ambele medalii, impreuna cu titlurile de campion national, au fost obtinute in intrecerile de tineret, la probele de 1.500 de metri si 800 de metri. Paul Botezatu a concurat si la intrecerile de seniori, castigand inca o medalie, de bronz, la proba de 800 de metri. O alta medalie de bronz a fost obtinuta de Adrian Olteanu, la tineret, in proba de 800 de metri.

Si seniorii

O alta atleta de la CS Municipal Onesti, Cristina Negru, s-a remarcat la campionatele universitare, desfasurate in Bacau, la care a castigat o medalie de argint (la 1.500 de metri) si una de bronz (la 800 de metri). Un loc II a obtinut si Petre Hristea, la concursul national de cros de la Buzias, la seniori, sportivul onestean fiind calificat si la balcaniada de maraton, precum si la Jocurile Olimpice de la Beijing, de anul acesta.

Trei locuri I la lupte libere

Sportivii legitimati la CS Municipal Onesti au participat si la etapa a doua din cadrul Cupei Prietenia la lupte libere, pentru copii si cadeti, care s-a desfasurat in municipiul de pe Trotus. Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Alexandru Barbu (32 kg), Maricela Perju (40 kg) si Gabriel Vasile (73 kg), care s-au clasat pe locul I. CS Municipal a mai obtinut si doua locuri II, precum si 7 locuri III. Ultimele competitii cu participarea sportivilor de la CS Municipal sunt cele de haltere, campionatele nationale si Cupa Romaniei, din perioada 26 februarie – 2 martie, de la Onesti, la care sunt prezenti 9 halterofili onesteni.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*