Fantome la Hemeius Video UPDATE


Noapte sinistra pentru locuitorii unui sat bacauan! Localnicii n-au inchis un ochi si au stat de veghe in fata unei case bantuite. Fantoma unei fete moarte in urma cu o saptamana a ramas in locuinta si ii terorizeaza inca de atunci, spun oamenii. Dupa ce i-a amenintat cu moartea si le-a devastat locuintele, acum spiritul nu-i lasa nici macar sa doarma. Asa ca au inconjurat cu mic cu mare casa pana fantoma si-a facut din nou simtita prezenta.Cateva camere de luat vederi postate in casa dar si inafara au surprins azi-noapte secvente care va vor soca.

UPDATE
Televiziuni, politie, preoti, gura casca. Circ in toata regula. Si BOMBA: Fantoma era nepotul batrinilor, care a inventat toata aceasta poveste ca sa se razbune pe bunicul sau. Acesta il amenintase ca va reclama la politie furtul unui milion de lei din casa.

Interesant este ca nepotul a reusit sa-i pacaleasca inclusiv pe politisti, care au iesit galbeni ca ceara de la una din manifestarile “fantomei”. Pustanul a recunoscut ca i-a fraierit pe politisti dand cu piciorul intr-o galeata pe sub masa.

Comentarii

  1. Sunteti prosti de bubuiti.

  2. marfa :X mai bagati >:D

  3. as doru mai multe detalii despre „fantoma de la hemeius” va rog multde toooot!!!mersi

  4. marius dohataru a zis:

    chiar ca mi se pare penibil:)):))eu sunt din acest sat dar nici un moment nu ma duc gandul la fantoma….dar mai ales la dan diaconescu direct care vrea sa faca audiente si face o prostie mare;));))

  5. nu prea cred astia vor sa faca audiente mari huuuuuuuuuuuuuuuu

Adauga un comentariu

*