Britney, însărcinată?

spears.jpgKevin Federline o acuză că nu este o mamă bună, dar fotografului Adnan Ghalib se pare că nu i-au ajuns la urechi astfel de zvonuri. Sau poate că pur şi simplu nu poate reţine decât informaţiile despre averea lui Britney Spears şi despre banii care îi intră în conturi rapperului în devenire doar pentru că este tatăl celor doi copii ai ei.

Cert este că Adnan, bărbatul care ocupă momentan postul de iubit al cântăreţei „Toxic”, se laudă în stânga şi în dreapta că vedeta îl va face cât de curând părinte. „El tot spune că va deveni tată şi că Britney îşi doreşte o fetiţă, copia ei fidelă. Britney este visul lui devenit realitate. Ştie că, dacă va avea un copil cu ea, va fi aranjat pentru toată viaţa sa”, a comentat o sursă.

Spre deosebire de restul lumii, Spears nu îşi vede partenerul ca pe un alt profitor. Potrivit cunoscuţilor săi, vedeta este înnebunită după fotograf şi chiar îşi doreşte un copil cu el. „A povestit prietenilor cât de mult îl iubeşte”, a dezvăluit o sursă. „Întotdeauna ea şi-a dorit o fată care să îi semene perfect”, a adăugat un alt apropiat al cântăreţei.

Acum ceva timp, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi într-o farmacie, cumpărând un test de sarcină, iar diva chiar s-a prezentat în ultimele zile în faţa paparazzilor cu o burtică din ce în ce mai generoasă. Vedeta a negat însă zvonurile că ar deveni pentru a treia oară mamă. S-a găsit repede şi explicaţia pentru transformarea fizică suferită de ea. „Britney s-a îngrăşat foarte mult pentru că doctorii i-au schimbat reţeta”, a transmis o sursă apropiată divei în vârstă de 26 de ani.

Interpreta are deja doi copii, Sean Preston şi Jayden James, tatăl fiind Kevin Federline, iar problemele legate de custodia celor doi micuţi îi dau bătăi de cap, de ceva timp. În lumea lui Brit şi-au făcut loc şi poveştile dezvăluite de mama sa, cum că prietenii apropiaţi au drogat-o pe divă cu bună ştiinţă. Poliţia din Los Angeles a declarat de curând că acuzaţiile „au fost luate în considerare”, dar că o investigaţie formală nu a fost deocamdată începută.

Antena 3

Adauga un comentariu

*