Bambola, din nou singură! „Italienii nu sunt serioşi”, zice ea

bambola.jpgPentru populaţia masculină a României, o rază de speranţă vine din Italia. Frumoasa care a cucerit Cizma cu pieptul ei s-a săturat de macaronari! Ramona Bambola s-a despărţit de iubit, după o relaţie de trei ani. Medicul chirurg care o cucerise pe frumoasa născută în Piatra Neamţ a rămas cu ochii în soare chiar înainte de nuntă.

Despre căsătoria celor doi s-a vorbit ÅŸi anul trecut. Dar Bambola, femeie cu capul pe umeri, a preferat să mai aÅŸtepte un timp până să intre în rândul femeilor măritate, ca să îşi vadă de carieră. ÃŽn vara aceasta, însă, ea trebuia să îmbrace rochia de mireasă. DeÅŸi inima îi spunea că se grăbeÅŸte. RelaÅ£ia cu renumitul medic mergea din ce în ce mai prost… Ramona se plictisea aÅŸteptând singură, în casă, ca iubitul ei să vină de la serviciu. Sigur, avea o viaţă lipsită de griji. Dar nimic nu putea suplini lipsa alesului. AÅŸa că, weekendul trecut, cei doi s-au despărÅ£it, după cum a aflat Libertatea.

Ce a determinat-o pe româncă să facă acest gest? Doar plictiseala? Greu de crezut… Cauzele par să fi fost mult mai profunde. Probabil inima sprinÅ£ară a partenerului a avut nevoie de mai mult decât frumuseÅ£ea româncei. Sau poate celebrul chirurg a ajuns la concluzia că românca e potrivită ca păpuşă, dar nu ca soÅ£ie… Altfel cum se poate interpreta declaraÅ£ia Ramonei: „Îmi pare rău că m-am despărÅ£it de iubitul meu, dar italienii nu sunt serioÅŸi!”

Oricum, tot răul spre bine! Dacă frumoasa care a cucerit Italia cu sânii ei este dezamăgită de peninsulari, probabil se va lăsa cuprinsă de nostalgia mioritică ÅŸi îşi va căuta adevărata dragoste în mijlocul poporului care a zămislit-o. Nu de alta, dar ÅŸi la noi sunt apreciate starletele specializate în a-ÅŸi arăta trupul. Cât despre cariera actoricească, dacă s-a găsit loc pentru Nicoleta Luciu într-o telenovelă, cu siguranţă este ceva rezervat ÅŸi pentru Bambola. Deh, ÅŸi iubita lui Zsolt Csergo are nevoie de concurenţă! Mai ales că vrea să devină femeie la casa ei…

Antena 3

Adauga un comentariu

*