Cum s-au îmbrăcat actriţele la Oscar

Cel mai bun cuvânt pentru a descrie defilarea vedetelor înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar? RoÅŸu… Katherine Heigl, Helen Mirren, Miley Cyrus, Ruby Dee, Anne Hathaway ÅŸi Heidi Klum s-au aflat printre celebrităţile feminine care au purtat rochii roÅŸii, duminică seara, cu prilejul ceremoniei, găzduită de Kodak Theatre din Los Angeles. Cate Blanchett ÅŸi Jessica Alba au preferat ÅŸi ele o nuanţă asemănătoare: roÅŸu – violet.

Un alt cuvânt care ar putea descrie defilarea pe Covorul RoÅŸu? CuminÅ£enie…

‘Cred că vedetele au arătat în general bine, fiind îmbrăcate destul de cuminte. Nu ÅŸtiu dacă acest lucru a avut de-a face cu greva scenariÅŸtilor, care tocmai a luat sfârÅŸit, sau cu faptul că petrecerile au fost anulate. ÃŽn moda de astăzi, se poartă lucruri viu colorate ÅŸi deocheate, dar acum toată lumea s-a prezentat doar cu creaÅ£ii elegante’, a declarat Hal Rubenstein, fashion director la revista InStyle.

Rubenstein – citat de Associated Press – a declarat că rochia ivoriu-argintie creată de Jean Paul Gaultier ÅŸi purtată de actriÅ£a franceză Marion Cotillard a fost cea mai interesantă vestimentaÅ£ie a serii.

ActriÅ£ele Cate Blanchett ÅŸi Jessica Alba – ambele însărcinate – s-au acomodat noilor forme dobândite în urma sarcinii ÅŸi au purtat rochii mai largi. Blanchett a fost văzută într-o rochie marca Dries van Noten, cu imprimeuri florale, în timp ce Alba a purtat o rochie Marchesa, cu pene în zona bustului.

Nicole Kidman, la rândul ei însărcinată, a ales să apară într-o rochie simplă, neagră, marca Balenciaga, purtând la gât un colier L’Wren Scott cu 7.645 de diamante, adică un total de 1.400 de carate.

Treena Lombardo, de la revista de modă W, crede că Heidi Klum a fost în seara Oscarurilor mai frumoasă ca niciodată, în timp ce Amy Ryan s-a aflat exact la polul opus.

Rochia purtată de Klum, creaţia lui Galliano, va fi vândută la licitaţie, banii obţinuţi urmând a fi folosiţi pentru a atrage atenţia asupra femeilor defavorizate şi a bolilor de inimă.

Printre actriţele care au mai atras atenţia s-au numărat Hilary Swank, îmbrăcată de Versace, Calista Flockhart, cu o rochie în stil vechi marca Rare Vintage, Renee Zellweger cu o rochie argintie creată de Carolina Herrera şi Cameron Diaz, care a ales o rochie de culoarea piersicii, marca Christian Dior.ROMPRES

Adauga un comentariu

*