„Fulg de nea” de la Scoala „Ion Creanga”

Joi dupa-amiaza, in cadrul unei festivitati la care au fost antrenati toti elevii scolii „Ion Creanga”, din Bacau, a fost lansata revista „Fulg de nea”, destinata elevilor din clasele I – IV. „Revista Fulg de nea da aripi visului si deschide orizont spre lumea cuvintelor, culorilor si a jocului. Ea inmanuncheaza poezii, glume matematice, ghicitori, epigrame, rebusuri, compuneri traditii si obiceiuiri, desene si diplome, ca raspuns a unei nevoi de exprimare si tratare a lucrurilor ce-i preocupa pe scolarii mici”, a declarat invatatoarea Maria Garbea, coordonatoarele editiei. Revista, tiparita in culori vii si atractive, contine si gandurile colectivuluii de redactie: „viata si activitatea noastra, a scolarilor din clasa a III-a, a decurs lin si frumos, cu rezultate spectaculoase si uneori cu neimpliniri, pana cand, un tainic moment, un vis de iarna ne-au dat ghes sa scormonim buzunarul cu amintiri, unde am gasit diplome, forografii, texte, poezii ce ilustrau munca noastra. Istetimea muncii, indemnarea, placerea de a canta si dansa, dragostea pentru scris si-au dat mana demostrand prin numarul mare de diplome, cine suntem noi”. Si ar fi pacat sa nu-i amintim si pe cei care au dat viata acestui prim numar al revistei „Fulg de nea”. Indrumator, invatataore Maria Garbea, colectivul de redactie Andreea Paval, Anca Gheorghiu, Catalina Cimpoiesu, Stefan Damian, Mihail Busteaga, Andreea Ardeleanu, Alexandra Armeanu si Christiana Mandrila. Ilustratia coperta, Ion Roman, culegere de texte si tehnoredactare, Maria Garbea.
Dan MINDIRIGIU

Comentarii

  1. Este trist ca din ce in ce mai multe eleve ajung sa cada prada internetului. In acest caz, domnisoara Alexandra Armeanu apare pe internet in ipostaze foarte fierbinti, intime, filmata cu camera web in timp ce presta un show erotic intr-un studio din Bacau. Oare nu exista si alta modalitate de a face bani ? Probabil ca viteza cu care vin acestia din livechat este mult prea mare iar efortul depus este minim.

  2. vorbescneintrebat a zis:

    ma cam indoiesc sa fie asa cum scrie nimenialtul. Alexandra Armeanu este o fata de cativa anisori – eleva in clasa a III-a. Nu cred ca este aceeasi persoana.

  3. comfirm ce a spus nimenialtul 🙂

  4. ma, daca vedeti ca scrie acolo clasaele I-IV ce mai comentati degea cu pozele voastre? tineti-va parerile de rau pt voi..

  5. cei cu voi aurolacilor

Adauga un comentariu

*