Cioaca a fost eliberat din arest

cioaca.jpgPoliţistul Cristian Cioacă a fost eliberat. Curtea supremă a respins recursul procurorilor la decizia de eliberare sub control judiciar, aducându-i la cunoştinţă poliţistului braşovean că, din acest moment, decizia Curţii de Apel Braşov privind eliberarea sa provizorie sub control judiciar este definitivă. Acesta s-a aflat în arest pentru accesarea ilegală a poştei electronice a soţiei sale, Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şase luni. Curtea de Apel Braşov a admis, marţi, cererea de eliberare sub control judiciar a poliţistului.

Eliberarea sub control judiciar presupune obligarea poliÅ£istului Cristian Cioacă de a se prezinta de câte ori este chemat, atât la PoliÅ£ie, cât ÅŸi în faÅ£a instanÅ£ei, el neavând voie să părăsească Å£ara ÅŸi nici să contacteze direct sau indirect familiile Breazu ÅŸi NiÅ£u (n.r. – ceilalÅ£i doi acuzaÅ£i din dosar). De asemenea, poliÅ£istul va fi supravegheat în perioada eliberării sub control judiciar.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei sale, timp în care a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a femeii, scopul fiind, potrivit Parchetului, acela de a vedea cu ce bărbat se conversa.

Cioacă a motivat sarcastic, în faţa instanţei supreme, că a doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă.
antena 3

Adauga un comentariu

*