Cheeky Girls – fiasco vestimentar

c-g.jpgVestimentaţia dezastruoasă, aleasă de Cheeky Girls pentru afişarea la un eveniment caritabil pentru protecţia mediului, a reuşit să impresioneze invitaţii. Tabloidele engleze le-au luat iar în vizor pe gemenele care nu au mai scos niciun hit de la debutul cu Touch My Bum, etichetându-le drept cele mai prost îmbrăcate vedete.

În ciuda temperaturilor extrem de scăzute şi a vântului rece, gemenele Monica şi Gabriela Irimia, au decis să se îmbrace cu sutiene aurii, dresuri cu bandă, pantalonaşi scurţi, marinăreşti, iar jachetele de culoare verde fosforescent de-abia reuşeau să le acopere.

Probabil că aspectul vărzos al gemenelor s-a dorit a fi în legătură cu tema evenimentului, “verde” fiind un sinonim pentru “ecologist”, în limba engleză. Tot ce au reuşit a fost însă să atragă comentarii ironice.

Apariţia gemenelor în clubul Embassy, din Londra, a uimit majoritatea invitaţilor, mulţi întrebând-se ce caută acolo, potrivit Daily Mail.

Logodnicul Gabrielei, liberal-democratul Lembit Opik, 42 de ani, nu a participat la eveniment. Deşi atât el, cât şi Gabriela, pozează în ecologişti, ea deţine un Chrysler luxos care consumă mult combustibil, iar el a cumpărat un sfert dintr-un avion particular de patru locuri, un lucru, de asemenea, nefavorabil mediului înconjurător. Acest gest i-a adus numeroase critici din partea celor implicaţi în campanii de protecţie a mediului, dar politicianul s-a scuzat, susţinând că avionul lui consumă nu consumă mult.

Cu toate că Cheeky Gabriela cu greu se poate încadra în imaginea de soţie de politician, relaţia lor merge de minune, conform declaraţiilor mamei acesteia.

„De pe 22 decembrie, cu excepÅ£ia unei nopÅ£i, cei doi au fost inseparabili. Sunt foarte îndrăgostiÅ£i. Sunt foarte tandri, oriunde ar fi. Oricine îi vede este uimit.”, a spus Margit, 50 de ani, jurnaliÅŸtilor de la Daily Mail.

Adauga un comentariu

*