Consilierul Birzu si-a prezentat raportul

„Nu am reusit sa-mi fac pe de-ntregul datoria fata de bacauani” – asa si-a inceput consilierul local independent Ilie Birzu conferinta de presa in care a prezentat raportul de activitate ca ales local in anul ce a trecut.

Asumarea neimplinirilor personale a fost insotita de un apel la colegii sai din consiliu, carora li s-a cerut sa adopte un ton la fel de realist atunci cand vorbesc despre prestatia in folosul cetatenilor. Ilie Birzu a vorbit despre interpelarile pe care le-a adresat executivului Primariei, despre intalnirile numeroasae cu bacauanii din toate zonele municipiului, despre dezbaterile publice la care a participat si, nu in ultimul rand, de proiectele initiate. Cel mai mare regret al sau este nereusita unui proiect energetic: „Imi pare rau ca ideea de preluare a hidrocentralei Bacau pentru a crea un complex energetic impreuna cu CET-ul nu s-a concretizat. . Pentru 2008, alesul independent si-a propus sa sustina investitiile in infrastructura gradinitelor, scolilor si liceelor, sa urgenteze constructia de noi gradinite, sa puna accent pe modernizarea infrastructurii din oras, sa majoreze valoarea tichetelor pentru pensionari de la 300.000 la 500.000 de lei vechi, sa lucreze la finalizarea investitiilor la RAGC, CET si sa promoveze ideea infiintarii unui centru episcopal la Bacau. „Am in intentie un proiect de planificare strategica a municipiului Bacau, pe termen mediu, pana in 2015-2020. Acest proiect trebuie sa aiba o baza stiintifica, bazat pe o analiza a unor specialisti din diverse domenii.”, a mai spus Ilie Birzu. In final, alesul local a declarat ca, foarte probabil, va candidat la un nou mandat de consilier, din postura de independent, insa o decizie finala o va lua dupa o atenta autoevaluare.

Comentarii

  1. Botomei Vasile a zis:

    Dragul meu prieten,

    Ma numesc Botomei Vasile,traiesc alaturi de dumneata in acest oras,satul fiind de indolenta unei administratii corupte care a uitat de votul pe care I l’ai dat in urma cu 4ani.
    Am indurat inpreuna cu tine umilinta la care ne’a supus actualul primar.
    La solicitarea oamenilor cinstiti care nu ma au incredere in partidele politice si nici in candidatii propusi de catre acestea,am hotarat sa imi anunt candidatura de primar la alegerile locale din 6 iunie 2008.
    Am convingerea ca iti doresti ca primar pe cineva care sa respecte legea,care sa te reprezinte cu adevarat !
    Te rog sa analizezi cu mare atentie programul meu de candidat !

    GANDESTE PENTRU TINE !

    1.Pentru copii,eliminarea taxei de salubritate stabilita de primar,abuziv pe plan local,de 5 RON lunar!
    2.Pentru elevi,studenti si pensionari,gratuitate la transportul public local!
    3.Pentru rezolvarea problemelor tale,vei avea un avocat in primarie,permanent la dispozitia ta,prin infiintarea institutiei Avocatului Public in Primarie.!

    RETINE !

    1.Vei primi ajutor material pentru instalarea unei centrale de apartament,sa te debransez de la CET,daca n’ai facut’o pana acum !
    2.Vei avea un birou al primarului,permanent in cartierul tau,prin care fiecare consilier local sa fie pus la treaba!
    -Consilierul local va fi pus de noul primar al Bacaului Botomei Vasile,dupa alegerile locale,sa raspunda de sectorul sau,privind :
    a) relatiile cu cetatenii;
    b) de indeplinirea sarcinilor functionarilor din primarie;
    c) de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi;
    d) de reparatiile strazilor,deszepezirea aleilor si intretinerea parculetelor de sector; Astfel consilierul ales,sa nu mai aiba timp de intrigi si practici de coruptie la sedinte de Consiliul local,unde se intalnesc lunar!Unii vor renunta la functii,in fata responsabilitatii!
    3.De la 70 de ani parintii sau bunicii tai devin scutiti de impozite la primarie!

    ALEGE !

    1.Daca vrei ca legea sa fie lege egala pentru toti?
    2.Daca vrei dreptate si indepartarea coruptiei?
    3.Daca vrei 50% reducere la pretul apei?

    ALEGE – BOTOMEI VASILE UN PRIMAR BUN PENTRU TINE !

    CE STIE ?
    Este expert,doctorand in drept administrativ.
    PENTRU CE ?
    Este singurul care va face sa se respecte Legea in primarie!
    CE VA FACE ?
    Va face reforme adevarate in administratia publica!
    In calitate de fost militar de cariera,ofiter (rezervist)de aviatie,va face reforme dupa modelul domnitorului Alexandru Ioan Cuza !
    DE CE MERITA ?
    Este singurul bacauan care a luptat permanent si cu mari realizari impotriva abuzurilor din administratia publica locala,fara sa aiba frica de corupti!
    CINE ESTE ?
    ESTE – UN OM DIN POPOR PENTRU POPOR!

    Pentru corectitudine si asumarea raspunderii fata de cetateni,a LEGALIZAT programul de candidat de primar la notariat!

    Daca vei vedea comentarii negative la acest material,sa stii ca NU VA VENI DE LA OAMENII CINSTITI !

    Tine minte :
    PRIMARUL BACAULUI TU IL ALEGI !
    Nu oricum,ci pentru BINELE TAU SI AL FAMILIEI TALE !!!
    BOTOMEI CE SPUNE FACE !!!
    SUGESTIILE SI CERERILE TALE LE POTI TRIMITE PE ADRESA MEA DE MAIL :
    botomeivasileprimarbacau@yahoo.com sau prin plic postal la adresa cabinet avocat doctorand : Botomei Vasile str.Republicii nr.27,A.3 sau tel.0744191717.

    Semneaza : Al dumneavoastra prieten,Botomei Vasile.

Adauga un comentariu

*