Interlopul Austrian, jefuit de 15.000 de euro în parcarea mall-ului din Bacău

jaf-mall200.jpgUn bărbat, cunoscut pentru patima sa pentru jocurile la casino, a fost atacat de câţiva indivizi mascaţi şi tâlhărit de 15.000 de euro. Poate că victima ar fi sfârşit şi mai rău dacă nu l-ar fi smuls un paznic din mâinile agresorilor.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21, când bărbatul se pregătea să urce în maşină. S-a trezit târât afară şi lovit de către patru indivizi. Doi dintrei ei purtau cagule.

Dintre ceilalţi doi, victima l-a recunoscut pe unul: un bărbat cu care fratele său ar fi avut un conflict mai vechi. Tocmai de accea, victima a pus atacul pe seama unei răzbunări.

Norocul lui a fost că un paznic al mall-ului l-a smuls din mijlocul agresorilor înainte să i se întâmple ceva şi mai rău. A rămas însă fără 15.000 de euro şi un lanţ de aur.

Poliţiştii au intrat şi ei pe fir şi încearcă să dea de urma agresorilor după descrierile făcute de victimă. Apropiaţii bărbatului sunt decişi însă să ia legea în mâini şi să-l răzbune chiar ei.

ProTV

Comentarii

  1. gigi shmecheru a zis:

    caca-te ba avorton obosit , trebuia sa nu te mai scoli de jos! Asa omorati-va intre voi poate scapam de ciumati ca voi , ciori obosite care va folositi de femei sa faceti bani cacat obosit ca si restul sunteti niste gunoaie imputite
    si mai invatati sa scrieti ca de vorbit vorbesc manelele pt voi …dusmani si bani si curve proaste

Adauga un comentariu

*