Colivă pentru Ceauşescu

Un pensionar în vârstă de 70 de ani i-a făcut, sâmbătă, colivă lui Nicolae Ceauşescu şi a împărţit-o celor care au trecut prin Piaţa Centrală a municipiului Giurgiu, transmite corespondentul ROMPRES.

‘Azi ar fi împlinit 90 de ani ÅŸi pentru că el a fost omul care ne-a dat locuri de muncă, de la care am primit casă, m-am gândit să-i fac o pomană cât mai trăiesc’, a declarat pentru ROMPRES, Niculae Tănase.

Giurgiuveanul a precizat că îi pare rău că nu a avut această idee mai de mult, întrucât are de ce să-i mulţumească lui Ceauşescu pentru că a avut loc de muncă şi a primit o casă pe vremea acestuia, casă în care locuieşte şi acum.

Niculae Tănase, zis ‘Culiţă’, a împărÅ£it trecătorilor colivă, vin ÅŸi covrigi. El a spus că pomana l-a constat 70 de lei ÅŸi că este bucuros că a făcut acest gest.

Pe masa din Piaţa Centrală pe care a aşezat coliva, el a aprins şi o lumânare şi a pus o fotografie a lui Nicolae Ceauşescu decupată dintr-un almanah din anii 70.

‘Să-i fie lui Taticu, că el ne-a dat locuri de muncă, de ne luăm azi pensia’, a declarat Mihai Popescu de 70 de ani, un giurgiuvean care a gustat din colivă.
‘ÃŽmi pare rău că n-am avut eu ideea asta’, a spus Târcă Nicolae, tot pensionar. ROMPRES

Adauga un comentariu

*