Cristian Ţânţăreanu îşi construieşte un hotel în Poiana Braşov

Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu intenţionează să demareze în Poiana Braşov în această primăvară construcţia unui hotel. Acesta va avea 22 de camere şi patru apartamente.

Ţânţăreanu a precizat că a achiziţionat un teren de 1.000 de metri pătraţi împreună cu trei prieteni şi că, în principal, unitatea hotelieră va fi realizată pentru investitori „ca să avem unde ne caza când mergem la munte, dar ar fi bine ca el să stea pe picioarele lui şi să ne aducă şi profit”.

Hotelul va necesita investiţii de aproximativ două milioane de euro, iar acesta va fi dat în funcţiune în primăvara anului viitor. Potrivit afirmaţiilor lui Ţânţăreanu, hotelul va fi clasificat la trei sau patru stele.

Omul de afaceri mai intenţionează să construiască două hoteluri în Bucureşti şi unul în staţiunea 2 Mai. Acesta din urmă va fi construit pe 1.500 de metri pătraţi şi va avea 14 camere.

ÃŽn zona BucureÅŸtiului va fi construit un hotel de 50 de camere la Corbeanca. Valoarea investiÅ£iei este aproximativ patru milioane de euro, iar unitatea hotelieră va fi clasificată la trei – patru stele.

Ţânţăreanu mai deţine un teren de aproximativ 2.000 de metri pătraţi în zona Izvorul Rece, unde doreşte să construiască un alt hotel, de aproximativ 100 de camere.

Adauga un comentariu

*