Constanţa: Accident cu zece răniţi pe DN2A

Zece persoane au fost rănite, dintre care trei grav, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe DN2A, în apropiere de Hârşova.

Accidentul a fost cauzat de şoferul unui autoturism Oltcit care în timp ce era remorcat de o Dacie a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu microbuzul care circula pe contrasens.

Dintre cei zece răniţi opt erau pasageri aflaţi în microbuzul care circula pe ruta Constanţa-Botoşani.

Persoanele rănite grav, doi călători din microbuz şi şoferul Oltcit-ului, au suferit diferite traumatisme şi fracturi şi sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, Marius Ghiţă, a declarat pentru ROMPRES că în timp ce Oltcit-ul era tractat de o Dacia Logan, din cauza neatenţiei şoferului autoturismului tractat şi a nesincronizării vitezelor celor două maşini, funia de tractare s-a înfăşurat pe roata autovehiculului tractat. Şoferul a pierdut controlul direcţiei Oltcit-ului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul de călători care circula regulamentar.

Ancheta poliţiei în acest caz este în derulare. ROMPRES

Adauga un comentariu

*