Mormântul regelui Tortică va fi păzit

Majestatea Sa Tortică, regele internaţional al rromilor ortodocşi de pretutindeni, a fost înmormântat, transmite corespondentul AMOS News.

Fostul suveran rrom a fost condus pe ultimul drum de peste 400 de foşti supuşi, inclusiv de împăratul Iulian. Înaintea începerii slujbei de înmormântare s-a întrunit Consiliul de Coroană, alcătuit din 42 de persoane, reprezentanţi din toate judeţe, care l-au votat în unanimitate pe fiul cel mare al lui Tortică, prinţul Dan, în funcţia de succesor la tron. De fapt, aceasta a fost dorinţa defunctului.

Ex-suveranul rrom a fost înmormântat în prezenţa împăratului Iulian de la Sibiu, cel care a adus şi o coroană imensă de flori şi care a şi citit în prezenţa primarului oraşului Costeşti , decretul de înscăunare a prinţului Dan.

Tortică a fost înhumat într-o criptă îmbrăcată în granit, adus tocmai din Italia şi care a costat peste 10000 de euro. Pe tot drumul de la Palatul de Aramă la cimitirul din localitatea, răposatul a fost condus în acordurile famfarei Teatrului Alexandru Davila din Piteşti.

La înmormântare, noul rege al rromilor, Dan a precizat că în sicriul de câteva mii de euro adus tocmai din America nu au fost depuse bijuterii sau alte bunuri de valoare. De teamă ca totuşi nu cumva mormântul regelui să fie spart, proaspătul rege a dispus păzirea cavoului clipă de clipă pentru următoarele două, trei luni. Paza va fi asigurată de angajaţii unei firme de protecţie şi pază din Piteşti.

Adauga un comentariu

*