Lovit cu lemnul in cap

Dispeceratul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau a fost sesizat ca, in zona Letea, a avut loc un conflict in care sunt implicate trei persoane. Patrula mobila de jandarmi care s-a deplasat in zona indicata, a identificat pesoanele în cauza.

Victima, Dumitru S., de 62 de ani, din Bacau, a declarat ca a plecat impreuna cu un prieten pentru a-si lua caii pe care îi lasase la pascut. Când a ajuns, a observat ca un tânar, pe care nu-l cunostea, îi luase unul din cai. Apostrofându-l, tânarul l-a lovit in partea din spate a capului cu o bucata de lemn.

Patrula de jandarmi a transportat victima la Spitalul Municipal Bacau, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Celelalte persoane au fost conduse la sediul unitatii pentru continuarea cercetarilor. Autorul faptei, Andrei B., de 17 ani, din Bacau, fara antecedente penale, a recunoscut ca a avut loc o altercatie între el si victima si ca a incercat doar sa se apere.

Pe numele acestuia s-a intocmit dosar cu acte premergatoare sub aspectul comiterii infractiunii de lovire si alte violente, dosarul urmând a fi inaintat organelor competente pentru solutionare.

Adauga un comentariu

*