Onestenii si bacauanii si-au impartit medaliile nationale

La finala Campionatului National de badminton pentru tineret (U 21), desfasurata in municipiul de pe Trotus, sportivii de la CSM-CS{ Onesti si-au adjudecat 10 medalii, dintre care doua de aur, doua de argint si 6 de bronz.

Titlurile de campioni nationali ai României si medaliile de aur au fost cucerite in probele de simplu baieti (Ionut Gradinaru) si dublu baieti (perechea Valentin Constantin – Ionut Gradinaru), iar medaliile de argint si titlurile de vicecampioni nationali au fost câstigate de perechile Nicoleta Ciompu – Teodora Dumitru (dublu fete) si Daniela Brânza – Ionut Gradinaru (dublu mixt). Medaliile de bronz au fost obtinute la simplu baieti (Valentin Constantin), simplu fete (Valentina Balmus), dublu baieti (Madalin Mihalache – Cozmin Turluianu), dublu fete (Valentina Balmus, impreuna cu C. Tanasie, de la LPS Craiova, si Daniela Brânza, impreuna cu V. Ristea – LPS Craiova) si dublu mixt (Valentina Balmus – Valentin Constantin). Sportivii onesteni au fost pregatiti de profesorii-antrenori Mircea Agapi si Valentin Hahuie.

7 medalii pentru {tiinta Bacau

La rândul lor, sportivii de la {tiinta Bacau au câstigat 3 medalii de aur, la simplu fete (Sonia Olariu), dublu fete (Sonia Olariu, impreuna cu Magda Lozinceriu, de la CS Botosani) si dublu mixt (Sonia Olariu – Marius Corciuc). Alte doua medalii de argint au fost obtinute de Marius Corciuc (simplu baieti) si perechea Fabian Silaghi – Marius Corciuc (dublu baieti), la care se adauga si doua medalii de bronz, câstigate in probele de simplu baieti (Fabian Silaghi) si dublu mixt (Fabian Silaghi, impreuna cu Magda Lozinceriu – CS Botosani). Pe podium au reusit sa mai urce sportivi de la cluburile Valahia Bucuresti, LPS Craiova si CS Botosani. “Rezultatele obtinute de sportivii nostri au fost foarte bune – a apreciat Mircea Agapi, directorul CS{ Onesti. De mentionat este si faptul ca Ionut Gradinaru este calificat pentru Olimpiada de la Beijing, iar Marius Corciuc si Sonia Olariu se pregatesc pentru Olimpiada de la Londra, din 2012”.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*