Sinistraţii din Bacău, Galaţi, Vaslui şi Vrancea vor fi ajutaţi cu materiale de construcţii

Guvernul a aprobat alocarea a 10 milioane lei, prin suplimentarea bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse în judeţele Bacău, Galaţi, Vaslui şi Vrancea în luna septembrie a acestui an, informează un comunicat al Executivului.

Suma are ca destinaţie achiziţia de materiale de construcţii.

Potrivit unei decizii a Guvernului, Agenţia Naţională pentru Locuinţe va achiziţiona, prin Bursa Română de Mărfuri, materialele de construcţie necesare refacerii sau reparării locuinţelor afectate de inundaţiile din cele patru judeţe.

Reamintim că Guvernul a mai aprobat, în şedinţa din 26 septembrie, alocarea sumei de 20 milioane lei noi pentru achiziţionarea în mod centralizat, într-o primă etapă, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, a principalelor materiale destinate reconstruirii unor case de locuit afectate de calamităţi naturale produse în judeţele Bacău, Galaţi, Vaslui şi Vrancea în luna septembrie.

Comentarii

  1. De unde achizitioneaza statul materialele? Sechelariu?Gh.Stefan?Oprisan? Nici un ban din avutul public nu se chetuie decat avand in vedere interesele mafiotilor! Stie cineva ceva? Astept raspuns!

Adauga un comentariu

*