Gheorghe Flutur: Tăriceanu, frânarul zilei de vot

Prezent la IaÅŸi, PreÅŸedintele Executiv PLD, Ghorghe Flutur a declarat că Tăriceanu a devenit „frânarul zilei de vot” prin crearea a secÅ£ii duble de votare, care va zăpăci populaÅ£ia pe 25 noiembrie, transmite corespondentul AMOS News.

„Atitudinea Guvernului Tăriceanu de a face secÅ£ii separate de vot arată clar talpă pe care o pune acest Guvern electoratului pentru ca numărul celor care se prezintă să fie cât mai mic.

Sunt convins că pupulaţia va veni la vot pentru că îi ambiţionează această atitudine de răutate pentru România. Nu este corect să sfidăm să ne batem joc de electorat în timp ce în Spania şi în Italia nu am asigurat un minim de secţii de votare, aici facem exces de secţii de votare, care probabil la capătul unui sat va fi o secţie iar la celălalt capăt va fi altă secţie.

Este o brambureală guvernamentală ÅŸi arată că în România este o republică guvernamentală condusă prin ordonanţă de urgenţă” a declarat la IaÅŸi Gheorghe Flutur.

Comentarii

  1. Atodiresei Ion a zis:

    flutur nu ar trebui sa comenteze la cate greseli a facut.si de tariceanu numai zik nik…amandoi o apa si un pamant…in loc sa se gandeasca la binele tarii la probleme ale natinuii ei se cearta

  2. dom ex ministru FLUTUR pa cand facea telenovela ,,AVIARA 1 SI AVIARA 2” era in gasca MOTOCICLEANULUI asa ca sa nu mai manance KK .bate campii ca daca era de valoare ca agronom statea de facea productie nu politica.

  3. Haideti sa nu distragem atentia publicului de la ceea ce se intampla!… In mare parte, ex-ministrul Flutur are dreptate: Tariceanu & Co pune ceva la cale. Asta e clar. Si nu el e cel care pune piesele de puzzle, nu-i asa? Intotdeauna e nevoie de cineva care sa scoata castanele din foc. V-ati prins… acela e Tariceanu! Pe la „inceputurile” sale, chiar mi-a placut. A ramas doar „telegenic”. Atat.

  4. DOMLE ,,RACACIUNI”TINE MINTE CE-TI ZIC EU:
    FLUTUR A FOST MARGINALIZAT PTR CA ISI LUASE
    AVANT SI DERANJA.COMPARA CU CE I-A FACUT MOTOCICLEANU LUI STAVARACHE,CAND ASTUIA CAPUL
    INTRA , CU..L II IESEA , DE LA PNL BUCURESTI.
    DOMLE EI ACOLO CU TOTII ,, BAIETII DA BUCURESTI VOR SACONDUCASI SANU SE AMESTECE NIMENI IN BORSUL LOR. DIN ACEASTA CAUZA NICI BASE NU ESTE AGRET, basca alte
    chestii de clanuri cu fosti securisti,masoni
    etc.. e lista prea mare si nu se merita in fond.

Adauga un comentariu

*