O pană de curent a tulburat lansarea candidaţilor PD de la Piteşti

O pană de curent care a durat 30 de minute, a dat peste cap lansarea candidaţilor PD din Regiunea Muntenia ai Partidului Democrat. În timp ce preşedintele filialei Argeş a PD, Dan Bica , anunţa candidaţii partidului, sala mare a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti a rămas în beznă.

După aproape un sfert de oră în care au dat telefoane peste telefoane la CEZ Electrica Piteşti ca să afle ce s-a întâmplat, democraţii şi-au reluat discursurile chiar pe întuneric, informează corespondentul AMOS News.

La nici 20 de minute de la începerea festivităţii de lansare a candidaţilor PD, s-a produs o pană de curent care a lăsat întreaga sală în beznă. Dacă iniţial democraţii au crezut că este vorba despre o situaţie de moment, ulterior au intrat în panică.

Primul gând a fost acela că PSD Argeş i-a sabotat, pentru că exact în clipa în care liderul filialei judeţene a PD Dan Bica vorbea despre judeţul Argeş despre care spunea că este încă roşu, s-a şi luat curentul. Bănuielile au fost întărite şi de faptul că directorul teatrului Alexandru Davila , Sevastian Tudor, este membru marcant al PSD.

Unii dintre ei au refuzat să creadă că social democraţii i-au lăsat în beznă tocmai la un asfel de eveniment, în timp ce Elena Udrea a fost categorică şi a spus că la mijloc este clar vorba despre un sabotaj.

Directorul teatrului piteştean a negat acuzaţiile aduse şi a dat ca exemplu un alt eveniment politic unde chiar partidul său ar fi rămas în beznă. Purtătorul de cuvânt al CEZ Electrica Piteşti a dezminţit că pana de curent ar fi avut iz politic şi a declarat că democraţii au rămas în beznă din cauza unei avarii la o reţea de tensiune situată în apropiere.

Culmea, deşi sala în care avea loc lansarea candidaţilor PD era în beznă, magazinele situate la parterului teatrului aveau curent electric. Avaria a fost remediată după o jumătate de oră, timp în care conducerea teatrului a pornit generatorul de curent.

Comentarii

  1. In schimb, ma suna pe mine smtpaaanal (cateodata si de doua ori pe zi) sa platesc o rata la un card de credit.Aceasta rata tot ei o retrag lunar dintr-un card de debit, deschis tot la ei, optiune pe care am ales-o pentru a nu mai bate drumul la banca.Dar pana nu le confirm de vreo 4-5 ori pe luna (pentru ca uita periodic de existenta acordului semnat de mine) ca pot retrage suma aia din cardul de credit, nu se lasa.Si-am mai patit una haioasa cu ei: Am facut o plata online intr-o seara (pe la ora 23). Nici n-am apucat bine sa fac ultima operatiune ca-mi suna telefonul. Erau de la RBS si voiau sa se asigure ca am folosit cardul de credit .M-am amuzat atunci pt ca mi-am inchipuit cum sta un nene acolo, in fata unui computer si zice: waaa e o plata pe teava. Atentieee .atentie acum! ”Buna seara, sunt Pulica Franaru de la rbs bank, ati ( )?”Deci lor le place sa vorbeasca la telefon, probabil tu esti ala indisponibil.Apoi, daca vrei totusi sa suni la numarul ala iti zic eu ce se va-ntampla: Tu ii vei intreba de ce te-au cautat, ei te vor intreba ”cine?”, le vei spune ce si cum, iti vor cere toate datele, pe care le vei da, ei vor inventa alte intrebari, te vei enerva, ei iti vor cere scuze pentru asteptare si te vor ruga sa suni la relatii clienti pentru ca.Iar lucrurile vor scapa din control.Eh, am multe povesti de spus in urma acestei relatii, dar n-as vrea sa-mi scormonesc trecutul sensibil, mai ales ca terapia costa atunci cand apare criza.Sfatul meu e sa nu raspunzi niciodata, dar niciodata, la sms-uri sau telefoane cu nr. 021/207.0 Aceasta actiune va produce leziuni grave nervilor si rabdarii umane. o clienta RBS care raspundea la telefon

Adauga un comentariu

*