Liga I: Victorie în stil Hagi pentru Steaua

Vicecampioana României la fotbal, Steaua Bucureşti, a obţinut o nouă victorie la limită în Liga I, 1-0 acasă cu FC Vaslui, una din revelaţiile actualului sezon.

Deşi nu îl mai are pe Gică Hagi ca antrenor de aproape două săptămâni, Steaua s-a impus în stilu-i caracteristic din acest sezon, 1-0, gol marcat de Ionuţ Rada cu capul după o fază fixă, lovitură de colţ.

Fără primii doi căpitani, Mirel Rădoi, accidentat, şi Nicolae Dică, menajat, Steaua s-a chinuit în prima repriză dar a dominat copios partea a doua, mai ales după ce italianul Massimo Pedrazzini i-a trimis în teren atât pe Dică cât şi pe Vali Badea.

Tehnicianul italian a forţat ofensiva, iar vasluienii au cedat centrul terenului, astfel că în partea a doua s-a jucat spre o singură poartă, elevii lui Dorinel Munteanu reuşind să iasă la joc abia după ce gazdele au deschis scorul.

Cu victoria din faţa Vasluiului, Steaua a urcat cel puţin pentru moment pe locul şase însă pentru echipa din Bulevardul Ghencea marţi vine cel mai dificil examen de până acum, meciul de acasă cu englezii de la Arsenal Londra, una din cele mai în formă echipe de club din lume la acest moment.

Într-un alt meci disputat sâmbătă seara în Liga I, Politehnica Timişoara s-a impus cu 3-1 în faţa Gloriei Bistriţa, goluri Dumitra, autogol, Cânu şi Abiodun, respectiv Coroian, şi bănăţenii au urcat pe un excelent loc trei, la două puncte de liderele Unirea Urziceni şi CFR Cluj.

Adauga un comentariu

*