Vadim vrea sa o faca parlamentar pe Oana Zavoranu

Presedintele PRM, C.V. Tudor, intentioneaza sa-i ofere un loc de parlamentar pe listele partidului actritei de telenovele Oana Zavoranu. Vadim considera ca Zavoranu, care este consilierul sau, merita “apreciere si pretuire” pentru activitatea pe care o desfasoara.

oana-zavoranu.jpgIn semn de recunostinta, liderul PRM a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca ii va oferi acesteia un loc pe listele parlamentare la viitoarele alegeri.

Vadim a explicat ca i-a facut aceasta oferta consilierei sale pentru a reinoi clasa politica, evident, cu tineri care “stiu sa vorbeasca si care au priza la public”.

Afirmatile liderului PRM au fost facute in contextul in care au aparut zvonuri ca Oana Zavoranu ar fi vrut sa candideze pe listele pentru Parlamentul European.

„Niciodata n-a fost vorba ca Oana Zavoranu, pe care eu o apreciez sincer, sa candideze pentru Parlamentul European. A fost vorba sa candideze pentru Camera Deputatilor si ma tin de cuvant”, a explicat Vadim.

Oana Zavoranu, actrita in telenovela „Numai iubirea”, a aderat la PRM in noiembrie 2006, in prezent fiind consiliera presedintelui PRM.

HotNews.ro

Comentarii

  1. VADIME,TE-AI TICNIT DE TOT/

Adauga un comentariu

*